Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelem vagy karrier? Milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelem vagy karrier? Milyen döntést hoznátok a helyemben? Részletek lent.

Figyelt kérdés

Pályakezdő vagyok, van egy számomra nagyon jó lehetőség egy pályázatokkal foglalkozó cégnél, ahol betanítanak, megismerhetek sok ügyfélt, programokat megtanulhatok használni stb.

A munkavégzés helyével van problémám, nevezzük Z városnak. Ahol jelenleg élek, legyen X város, attól Z város 140 km-re van, irodai munka, napi bejárás nem megoldható nyilván. Viszont a lakhatásom Z városban megoldott, szüleim ugyanis ott élnek.

Ez eddig szép lenne, de! A párommal élek, ő helyben, X varosban dolgozik, egy évig még biztosan (addig szól a szerződése). Ha én elvállalom a munkát, karrierem szempontjából nagy lehetőség lenne, viszont én egy nagyon emocionális ember vagyok, nehezen bírnám ki, hogy a páromat csak hétvégente, vagy kéthetente hétvégén lássam (volt már ilyen még a kapcsolatunk kezdetén).

Tudom, hogy sok embernek sokkal nehezebb, van, aki távkapcsolatban él és működik, én mégsem tudom elképzelni ezt.

Ti mit tennétek a helyemben, elvállalnátok a munkát, bírjam ki azt az egy évet vagy keresnétek más lehetőséget?

2022. febr. 25. 09:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Pályázatokkal foglalkozom. Már kb. beleőszültem. Azt hiszed, ez az álommeló?
2022. febr. 25. 12:16
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Én is emocionális vagyok, de 1 évig 140 km szerintem egyáltalán nem probléma, utána meg odaköltözhet a párod is. Addig simán lehet hétvégéket együtt tölteni + akár hétközbeni találkozás is megoldható.

Persze könnyebb lenne válaszolni ha leírnád, hogy mennyi IDŐ az út, mert nálunk pl. 40 km. volt köztünk, és egy óra utazást jelentett, miközben apukám is 1 óra utazással járt be munkába 120 km-re.... Inkább az idő számít, mint hogy hány km.

2022. febr. 25. 13:05
 13/20 anonim ***** válasza:
85%

Az első válaszokon megütköztem egy kicsit. Egyetértek azzal, hogy ha az álmaim és a céljaim nem férnek össze a párkapcsolatommal, akkor a párkapcsolatnak menni kell. Azzal is egyetértek, hogy a saját egzisztencia felépítése fontos.

Amivel nem értek egyet, hogy az emberek jönnek-mennek, a karrier fontosabb. Szerintem ez baromság: a munkák-jönnek mennek, és a mély emberi kapcsolat az érték. A munka az csak munka - mondom ezt úgy, hogy az önmegvalósításom központja évekig a munkám volt.

Szóval, ha a kapcsolat komoly, és komolyak a terveim is vele, akkor nagyon komoly lehetőségnek kell legyen az a munka, hogy én azért kilépjek. Számomra egy junior pályázatíró állás nem tűnik annak, de a terveidet nem ismerem.

2022. febr. 25. 13:15
 14/20 anonim ***** válasza:
77%
Távkapcsolat nem játszik? Én is a karriert választanám, de itt mintha nem szakadna minden kötél…
2022. febr. 25. 16:36
 15/20 Senior Séf ***** válasza:
100%
Tudom, egyedül maradok a véleményemmel, de azért elmondom; szép dolog a karrier, de az ember VALÓDI értékét a kapcsolatai határozzák meg. Persze eljön maj a pillanat, amikor úgy érzed, hogy ezért a hülye qrváért feláldoztad a jövődet, de jó esetben ezek valóban csak pillanatok lesznek
2022. febr. 26. 11:37
 16/20 anonim ***** válasza:
69%

13.

Teljesen egyetértek veled.

Érdekes világban élünk..

2022. febr. 27. 05:19
 17/20 anonim ***** válasza:
Ez arra is jó lenne, hogy meglátnátok, mit bír ki a kapcsolatotok. 1 év nem nagy idő!
2022. márc. 1. 14:20
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

#13: A karrier fontosabb. Majd aztán lelép a pasid miközben azt hajtogatja, hogy ő tartott el, mert sz.ar a fizetésed.

És azért más egy házasságban kisgyerekkel, mint huszonegy-két évesen az aktuális pasival.

2022. márc. 1. 14:44
 19/20 anonim ***** válasza:
62%
#18, vagy éppen 5-10-20 év múlva rájössz, hogy ez csak munka, amiért feladtál mindent.
2022. márc. 1. 15:44
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Mi mindent? Egy olyan kapcsolatot, amely 1 évet sem bír ki úgy, hogy ritkábban látjuk egymást?
2022. márc. 1. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!