Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Melyik középfokú műszaki...

Melyik középfokú műszaki szakma lenne számomra a legpraktikusabb (részletek lent)?

Figyelt kérdés
Sok olyan álláshirdetést látok, amihez közelebbről nem meghatározott középfokú műszaki végzettséget várnak el, szervizes és hasonló. Nincsenek praktikus készségeim, nem tudok semmit megszerelni, megjavítani, alapjaiban sem értem az áram/víz/gázhálózat működését és zavar, hogy nem értem. Érettségim van, rendszergazdagént dolgoztam. Melyik szakma lenne jó kiindulópont, amit estin is csinálhatok?

2022. jan. 28. 15:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Mechanikailag szeretnél belelátno jobban vagy inkább villany?
2022. jan. 28. 16:38
 2/3 A kérdező kommentje:
villany, de színtévesztő vagyok
2022. jan. 28. 19:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Elektrotechnikusra mennék a helyedbe, a színtévesztés az alkalmasságin úgyis kiderül
2022. jan. 29. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!