Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőknél miért népszerű még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknél miért népszerű még mindig az az elavult nézet, hogy az egzisztencia megteremtése és a stabil háttér biztosítása a férfi kötelessége?

Figyelt kérdés

Az elavult nyilván a nők mai helyzetéből nézve, a feministák jelenlegi céljait figyelembe véve értendő.

Szerintem teljesen rendben van, ha azt mondják, hogy ez így nekünk sok, inkább mégse legyünk egyenlőek, mert kevesek vagyunk ehhez, hiba volt, sajnáljuk.

De akkor ne is sírjanak a patriarchátus miatt, ne legyen kettős mérce, akkor lehet takarodni vissza a konyhába és a gyerekkel bohóckodni főállásban.

Merthogy a két állítás nem fér meg egymás mellett. Ha le akarunk számolni a nemek közötti egyenlőtlenségekkel, akkor ne legyen többlet elvárás a férfival szemben, ne az legyen a kiindulópont, hogy én majd jól beleülök a fancy, elit, drága készbe, amit a férfi megteremtett, és várhatóan biztosít még 20-30+ évig, hanem akkor megosztjuk a felelősséget és a vállalásokat is. Vagy-vagy, nincs is-is.

Ez így elég gyalázatos látlelet, és szerintem egyébként gusztustalan is. De mi az oka ennek a jelenségnek?

2022. febr. 24. 15:00
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
90%

Szokásos incel sirámok.

Mondjuk nemtom téged miért izgat, melyik nő mit vár el, mert tőled senki nem vár el semmit

2022. febr. 24. 15:42
 12/33 anonim ***** válasza:
96%

Mert megtehetik és mert nekik is könnyebb így.

Számomra nőként idegen ez a felfogás, sosem bírnék így élni (eleve közös kasszán sem), de sok férfi is ettől boldog... Zsák a foltját, emberek.

2022. febr. 24. 15:46
 13/33 anonim ***** válasza:
97%
Ez a felfogás már a szüleim idejèben sem volt nèpszerű, pedig èn már 40-es vagyok.
2022. febr. 24. 16:04
 14/33 anonim ***** válasza:
90%
Senki sem hiszi ezt a netfüggő lecsúszott nőkkel beszélni képtelen férfiakon kívül.
2022. febr. 24. 16:19
 15/33 anonim ***** válasza:
84%
Én nem követelem ezt senkitől! Eltartom magamat, viszont parkapcsolatban egyutt lenni, később szülni, csak olyannak voltam hajlando, aki megteremti az ehhez szükseges egzisztenciát. Te is azt varsz el amit szereretnél, és én is. Ez nem "nem" függő!
2022. febr. 24. 16:41
 16/33 anonim ***** válasza:
83%

Remélem te f*sziként a szülésből is kiveszed akkor a reszedet

2022. febr. 24. 16:49
 17/33 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem is vissza kene mennunk a konyhaba, a ferfiaknak meg annyit keresni h eltartsanak minket gyerekekkel egyutt.
2022. febr. 24. 17:24
 18/33 anonim ***** válasza:
7%
Persze, hogy a pénzre mennek. Szerinted minek kérdik már az első randin, hogy mivel foglalkozol/mit dolgozol? Meló = beárazás.
2022. febr. 24. 17:25
 19/33 anonim ***** válasza:
88%
Én eltartom magam amíg tudom. Viszont mikor szülök, és otthon vagyok a gyerekkel, akkor sem lenne jó éhen halni, a támogatások pedig semmire nem elegek. Szóval azért viritson valamit a férfi is, hogy 2-3 évig még tudjunk élni hárman egy fizuból.
2022. febr. 24. 17:40
 20/33 anonim ***** válasza:
96%

"Szerinted minek kérdik már az első randin, hogy mivel foglalkozol/mit dolgozol?"

Talán mert ismerkedésnél kíváncsi rá, mivel tölt a másik napi 8+ órát? Hova jár be emiatt, mit tanult, mihez ért? Miről kéne beszélgetni, időjárásról? :D

2022. febr. 24. 20:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!