Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit érdemes "kipipálni" az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit érdemes "kipipálni" az első gyermek vállalása előtt? Egyénileg is kérdem, meg párként is.

Figyelt kérdés

Ilyenekre gondolok, hogy pl. egyénileg lehet olyasmi, hogy saját, a másiktól független megtakarítással rendelkezni arra az esetre, ha megromlana a viszony és külön folytatná a két fél; vagy pl. a munkahelyen pár év munkaviszonnyal rendelkezni; stb.

Párként meg lehet olyasmi, hogy pl. legalább 1 autóval rendelkezni (bárkinek is a nevén van), vagy pl. gyerekszobával rendelkezni a lakhelyen; stb.

2022. febr. 22. 10:23
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
63%
Ha mindent szeretnél előre bebiztosítani, akkor nem lesz gyereketek az életben soha, vagy max béranyától és mindenki azt fogja hinni, hogy az unokátok az, mivel túl nagy a 50-60 év különbség köztetek és közte.
2022. febr. 22. 10:24
 2/16 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
90%

Szerintem:

Párként: Biztos megélhetés, stabil munkahelehetőség. 1 autó minimum, saját otthon, nem albérlet, nem szülőknél lakva. Biztos alapokon nyugvó, stabil kapcsolat, aminek az alapja, hogy anya-apa szeretik egymást, közösek a célok, nem csak azért vannak együtt, mert már illik ilyenkor gyereket vállalni. Pár millió forint megtakarítás.

Egyénileg: itt nem nagyon tudom mit írhatnék. Megtakarítás? Én a közösben hiszek, és abban, ha már valakik házasodnak, gyereket vállalnak, azok egy életen át társak, mert a másikban valóban a másik felüket találták meg. Vagy legalábbis, tudjátok, mindenki magából indul ki...de félretéve az érzelgősséget, én a legtöbb tipikus nőnek megmondanám, hogy csak úgy vállaljon gyereket, hogy egyedül is el tudná azt tartani!

2022. febr. 22. 10:30
 3/16 anonim ***** válasza:
86%
Anyagi stabilitás (legalább pár millió megtakarítás) és egy stabil párkapcsolat, ami elég régóta tart ahhoz, ne egy idegennel szaporodj. Meg nem árt némi önismeret sem, olvasgatni kicsit, hogy mivel jár egy gyerek, szellemileg mire van szüksége...
2022. febr. 22. 10:30
 4/16 anonim ***** válasza:
70%

Lakás (albiba nem szülnék)

Megtakarítás (együtt és külön is, sose tudni...)

Autó (gyerekhez akkor is jó, ha amúgy bp belvárosban laktok)

Stabil párkapcsolat (én házasságot is kötnék előtte, sose tudni...)

A nő mindenképpen melóból menjen szülni, ne munkanélküliről (magasabb pénzt fog kapni)

A férfinek is legyen meló (a nő fizuja kiesik, kb a férfi fog eltartani 3 embert, jó pár hónapig)

Letudni a vágyott nagyobb utazásokat, később már nehezebb lenne (pl. a 66-os utat végigautózni stb.)

2022. febr. 22. 10:33
 5/16 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
70%

Ehjnye, mennyien magukra ismertek azzal, hogy a semmibe és semmire szültek, és most egy vödör xar az életük :D

Jajajaja, de tudom, azért nincs elég pénzetek, mert itthon minden xar, bezzeg "németbe dejó"

2022. febr. 22. 10:38
 6/16 nemaRendőrség ***** válasza:
7%

A gyereknek semmi nem kell!

Abszolút tényleg semmi. Ha hárman laknak egy szobában akkor az lesz a normális.

Mi viszonylag szerencsések vagyunk asszonnyal, mindketten okosak vagyunk és jól keresünk egyetem óta.

Ami kell, az hogy fiatal légy. Egyrészt az emberi test arra van felkészítve, hogy 20-25 éves koráig szül, addig optimális.

Másrészt a "szellem "is arra van felkészítve.

Nem azért képes egy fiatal egész este fent lenni egy héten keresztül minden este, hogy bulizzon, hanem hogy a babával törődjön.

Egy 30-40 éves ilyet már nem tud.

2022. febr. 22. 10:52
 7/16 anonim ***** válasza:
79%

6

Hát hogyne... Mesélj még, hány elbaszott gyereket szartok a világra?

2022. febr. 22. 11:00
 8/16 anonim ***** válasza:
82%

nemaRendőrség

Aha 😂😂

A 3an laknak a szobában a szülők számára sose lesz normális, mert oda lesz a szexuális élet. A gyerek számára meddig addig lesz normális, amíg el nem kezdi hallani a kortársaitól, h kinek milyen jó saját szobája van (ovi felsőcsoport-áltános 1 osztálya magassában)

Sokan 20-25 éves korunkra a sulival se végeznek. (Ha igen, valszeg megálltak a középfokú végzettségnel, amiből azért jóval kevesebb jön a konyhára)

2022. febr. 22. 11:14
 9/16 anonim ***** válasza:
73%
Akkor is szülnél e neki ha elhagy és 20 évig is őt kell majd benne lwtnod akkor is hamegcsalt lelépett vagy szemét volt veled es akkor se bánnad e hogy Tőle szültél történjen később BÁRMI.
2022. febr. 22. 11:20
 10/16 anonim ***** válasza:
*látnod
2022. febr. 22. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!