Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan lenne érdemes odamenni egy lányhoz szórakozóhelyen?
Figyelt kérdés
Én már többször is odamentem lányokhoz de a legtöbb esetben nem tűntek túl nyitottnak.Sosem mentem oda hozzájuk bunkón vagy nyomulósan, általában elmondtam nekik, hogy szimpatikusnak tűnnek utána pedig megkérdeztem, hogy meghívhatom e őket egy italra vagy lenne e kedvük táncolni de valamiért sokszor mégis úgy kezeltek mintha zaklatnám őket.Volt olyan is, hogy már akkor elküldött egy lány mikor még csak köszöntem neki.2022. jan. 16. 18:41
1/8 anonim válasza:
nem érdemes odamenni hozzájuk
elküld, vagy még rosszabb, nem küld el, hanem 3 év múlva megcsal
2/8 anonim válasza:
Úgy, hogy látod jelét az érdeklődésnek! Szemezés, némi neked szóló tánc, pár szó ital rendelés közben.
4/8 anonim válasza:
Úgy is csak attól várja el, hogy odamenjen akit ő is kinéz magának a többi le van ejtve a részéről.
5/8 anonim válasza:
Nagybátyám iszonyat nagy csajozógép...és sunyi állat:)
Ő úgy szokta, hogy lemegyünk egy helyre a barátaimmal, majd ő is odacsapódik a 40 éves fejével.
Vesz nekem italokat, meg puszikat ad megölel, hangosan nevet és akkor a többi nő meg végignézi, hogy ezeket csinálja és kb semmit nem csinál csak ül a pultnál és bazsalyognak neki oda a nők és kb felszedik.
Ő meg viszi haza őket és megdugja.
És amekkora rafkós már a barátnőim közül is együtt volt többel, mert ilyeneket kérdeznek tőlem, hogy mi lenne ha összejönnének vele, miközben mi 20 körül vagyunk.
7/8 anonim válasza:
# 5 vagy inkább ennyi eszetek van
8/8 anonim válasza:
Jóképűnek kell lenni. Ha az lennél, akkor elfogadó magatartást tanúsítanának feléd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!