Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek hogyan lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogyan lenne érdemes odamenni egy lányhoz szórakozóhelyen?

Figyelt kérdés
Én már többször is odamentem lányokhoz de a legtöbb esetben nem tűntek túl nyitottnak.Sosem mentem oda hozzájuk bunkón vagy nyomulósan, általában elmondtam nekik, hogy szimpatikusnak tűnnek utána pedig megkérdeztem, hogy meghívhatom e őket egy italra vagy lenne e kedvük táncolni de valamiért sokszor mégis úgy kezeltek mintha zaklatnám őket.Volt olyan is, hogy már akkor elküldött egy lány mikor még csak köszöntem neki.

2022. jan. 16. 18:41
 1/8 anonim ***** válasza:
28%

nem érdemes odamenni hozzájuk

elküld, vagy még rosszabb, nem küld el, hanem 3 év múlva megcsal

2022. jan. 16. 18:43
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy látod jelét az érdeklődésnek! Szemezés, némi neked szóló tánc, pár szó ital rendelés közben.
2022. jan. 16. 18:45
 3/8 anonim ***** válasza:
82%
Bebaszva érdemes oda menni!
2022. jan. 16. 18:55
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Úgy is csak attól várja el, hogy odamenjen akit ő is kinéz magának a többi le van ejtve a részéről.
2022. jan. 16. 19:26
 5/8 anonim ***** válasza:
75%

Nagybátyám iszonyat nagy csajozógép...és sunyi állat:)

Ő úgy szokta, hogy lemegyünk egy helyre a barátaimmal, majd ő is odacsapódik a 40 éves fejével.

Vesz nekem italokat, meg puszikat ad megölel, hangosan nevet és akkor a többi nő meg végignézi, hogy ezeket csinálja és kb semmit nem csinál csak ül a pultnál és bazsalyognak neki oda a nők és kb felszedik.

Ő meg viszi haza őket és megdugja.

És amekkora rafkós már a barátnőim közül is együtt volt többel, mert ilyeneket kérdeznek tőlem, hogy mi lenne ha összejönnének vele, miközben mi 20 körül vagyunk.

2022. jan. 16. 19:40
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
5 nagybátyád nagy formaXDXDXD
2022. jan. 16. 20:23
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
# 5 vagy inkább ennyi eszetek van
2022. jan. 16. 20:31
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Jóképűnek kell lenni. Ha az lennél, akkor elfogadó magatartást tanúsítanának feléd.
2022. jan. 16. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!