Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes elmennem instantba hátha olyan szerencsés leszek mint haverom, ha nem is szeretem annyira a szórakozóhelyeket?
Átjött ma, filmeztünk kint a nappaliba, ültünk a kanapén mondtam neki, na milyen volt a buli múlt héten, erre mondta, hogy megfektetett egy 19 éves szöszit
Mondom nemááár. Azt hittem ezek csak ilyen városi legendák, hogy diszkókban így odadobják magukat lányok.
Nem hittem el, de mondom akkor biztos valami csúnyaság, ha igaz is.
Hát telón megmutatta a képeit, 10/10-es a csaj, itt sikítoztam, nem hittem el.
A haverom nem jobbképűbb, érdemes elmennem ilyen helyekre?
Áh többség csak smárolásig megy el, ritka a petting vagy a szex. (Ha idegen csajokról van szó)
Haverod kifogta, ennyi.
Ismerős csajt már könnyebb befűzni, megfektetni.
# 1
Kolesz
Az Instantban nem szolnak a nyilvanos szexert sem.
Rengetegen szeretik a ferfiakat,mint szexualis jatekszert kezelni.
Oltozz gyorsan es indulj instantba.
N
Ha nem szereted az ilyen helyeket akkor szar lesz.
Engem spec csak úgy tudtak mindig az instantba elvinni ismerősök, ha előtte magatehetetlenre itattak.
Mondjuk most elköltöztették a fogas kert helyére valamikor, nem tudom milyen, de sokkal kevesebb hely van ott az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!