Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tulajdonképpen ha a nők a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tulajdonképpen ha a nők a pénzre mennek, nincs is értelme a belső értékeknek, nem?

Figyelt kérdés

A nők a pénzre mennek, ez olyan univerzális igazság, hogy ha elmész Amerikába, ott is ezt fogod hallani.

Ha van pénz, akkor mi történik? Elviszed drága vacsorára, veszel neki ékszert, fél milliós almás telefont, cserébe randi után felmegy veled dugni egy jót.

Mondjuk ez megmagyarázza azt, miért ír ki annyi nő kérdést arról, hogy szar kapcsolatban van. És miért marad vele. Egyszerű. A csávónak van pénze, ezért.

2022. febr. 21. 07:06
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
41%
Hamarabb lesz pénzed, mint belső értéked, ne aggódj. A magadfajták észre sem veszik, mennyire ócskák és rohadtak.
2022. febr. 21. 10:58
 22/34 anonim ***** válasza:
50%

20

2 forintal vagy 100 ezerrel? Csak mert a példadban 100 ezer van, nekem meg mar a 2 forintot szegezed oda!

2022. febr. 21. 11:13
 23/34 anonim ***** válasza:
77%
"Azon gondolkodom, hogy ezeket az egy kaptafára írt, nőket dehonesztáló, de szemmel láthatóan utánuk vágyódó kérdéseket vajon egyetlen ember írja ki?" Sajnos tele van velük a net. Mióta már ahhoz is lusták, hogy a helyi kiskocsmában hőzöngjék ezeket a szarokat, miközben az anyjuk/asszony pénzét isszák el. A mi családunkban amúgy az anyám által eltartott harmincas bátyám vélekedik így, miközben egy számlát nem tudna befizetni.
2022. febr. 21. 11:13
 24/34 anonim ***** válasza:
69%
És RENGETEG élősködő férfi van, csak azok mindig el vannak intézve egy legyintéssel, hogy jaj szegény milyen rossz lehet a férfiasságának, hogy nem keres eleget/valamelyik nő tartja el.
2022. febr. 21. 11:15
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

22

Látom megragadtad a lényeget...

De legyen a 100ezres különbség. 350 nettó a pasié, 450 nettó a nőé. Nálunk kb így van jelenleg. De mindkettőnk fizetése emelkedik, illetve menyasszonyom kap többet is ennél rendszeresen, attól függ mennyit ügyel. Lakhatás, rezsi 60-60 ezer, bevásárlás 100-100 ezer, havi általános többi kiadás 30-30 ezer. Ez fejenként 190 ezer. Nekem marad 160-am, neki 260. Programozgatunk, extra dolgokat veszünk 60-60ért mondjuk. Nekem marad 100-am, neki 200. Félrerakjuk, veszünk bútort, miegymás. Majd tervezünk házat venni, szülői segítséggel, önerővel, babaváróval, stb. Köös az életünk, közösen adunk bele, szeretjük egymást, nem használjuk ki a másikat, sőt! Hol érdekli őt, hogy nekem 100ezerrel kevesebb fizum, vagy hol érdekel engem, hogy az én szüleim jóval többet tudnak beleadni majd a közösbe? Neked itt szempont lenne a 100ezer forint fizukülönbség?

2022. febr. 21. 11:45
 26/34 anonim ***** válasza:
83%
Itt miért csinál mindenki úgy, mintha az élet nem kerülne pénzbe!????
2022. febr. 21. 12:17
 27/34 anonim ***** válasza:
55%
26, nem csinálunk úgy, nekünk is van rengeteg kiadás a 2 autó miatt, de nem ácsingózom a pasim pénzére, hanem én is beleadom az én részemet. Mindezek mellett nem gazdag pasit választottam, mert nem vagyok golddigger.
2022. febr. 21. 12:21
 28/34 anonim ***** válasza:
72%

27

Tehat, ha valaki pont egy jobban kereső pasiba szeret bele, akkor goldiggger?

2022. febr. 21. 13:13
 29/34 anonim ***** válasza:
31%

Szerintem minden normális kapcsolatban ugy müködik, hogy mindenki beleteszi a közösbe a pénzt. De mit csináljak, ha pont egy programozó férfibe szerettem bele? Én óvónőként, csak havi 400 ft körül kapok,(magánovi) míg ő 3-4x ennyit is megkeres! Most akkor szakítsak vele??? Tenyleg goldigger lesz ettől valaki?

2022. febr. 21. 13:18
 30/34 anonim ***** válasza:
47%

5. “ Azon gondolkodom, hogy ezeket az egy kaptafára írt, nőket dehonesztáló, de szemmel láthatóan utánuk vágyódó kérdéseket vajon egyetlen ember írja ki?”

Nos az van hogy van 2-3 ember aki ilyen baromságokban hisz mint a 20-80arány meg a chadek.

De emellett van a férfiak nagy része aki gondol rosszat is a nőkről nem csak jót. Például: Van kivétel de azt gondolni hogy a nőknek a relativ magas pasik kellenek az elégé reális. Nyilván nem mindenkinek, de ha egy alacsony férfi ezt tapasztalja akkor nyilván nem fogja az ellenkezőjét gondolni.

Sajnos az a helyzet hogy ez egy csóró ország. Az hogy irigyek az emberek a módosabbakra akiknek még csaja is van, szintén egy relatív tömeges dolog.

2022. febr. 21. 13:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!