Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tulajdonképpen ha a nők a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tulajdonképpen ha a nők a pénzre mennek, nincs is értelme a belső értékeknek, nem?

Figyelt kérdés

A nők a pénzre mennek, ez olyan univerzális igazság, hogy ha elmész Amerikába, ott is ezt fogod hallani.

Ha van pénz, akkor mi történik? Elviszed drága vacsorára, veszel neki ékszert, fél milliós almás telefont, cserébe randi után felmegy veled dugni egy jót.

Mondjuk ez megmagyarázza azt, miért ír ki annyi nő kérdést arról, hogy szar kapcsolatban van. És miért marad vele. Egyszerű. A csávónak van pénze, ezért.

2022. febr. 21. 07:06
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
75%

Az a baj, hogy belső értékek alatt sokszor alapdolgokat értetek.

Azért, mert mondjuk előre engeded a nénit a buszon, vagy nem köpködöd a szotyit a buszon, még nem jár királlyá koronázás, mert ezek alapdolgok.

Egyébként meg igen, szívesebben élnék jólétben, mint szegénységben. Volt palim csóró volt amúgy, mégis bántalmazó. Szóval az sem igaz, hogy csak tehetős ember lehet toxikus.

2022. febr. 21. 08:37
 12/34 anonim ***** válasza:
74%
ÉN a pénzes expasimat cseréltem le a jelenlegire, akinek nincs pénze. Nem is tudtam, mennyit keres, amikor összejöttünk. Általában az én keresetem a több, de hála az égnek, ezen felvilágosult ember módjára nem pijjog, mert tudja, hogy megy az is a közösbe. Ha a nőknek a pénz a fontos, akkor nem őt választottam volna. És az ajándékozás úgy van nálunk, hogy ha valaki valamit szeretne, akkor elmondja, és vagy alkalomra, vagy amikor belefér a költségvetésbe, akkor megvesszük. Felnőtt ember vagyok, el tudok járni dolgozni, nekem nem kell pénzes pasi, amikor én is keresek. Kölyök meg nem lesz, ez a téma kilőve.
2022. febr. 21. 08:49
 13/34 anonim ***** válasza:
95%

Amikor először összejöttem egy lánnyal, suliba jártam, semmi keresetem nem volt, a családom se mondható gazdagnak, inkább alsóközéposztálybelinek. 4 évig voltunk együtt. A másodikkal már mikor dolgoztam jöttem össze, ő 1,5X annyit megkeresett, min én, én még otthon laktam, az ő albérletébe költöztünk össze, egy évig együtt voltunk. A harmadik lány is 1,5X többet keres nálam, őt nemsokára elveszem feleségül. Senki se azt nézte mennyi pénzem van (afölött, hogy magamat el tudom tartani és néha egy kis programba is bele tudok adni). Sőt, dícsérték a belső értékeimet is.

Akkor ezek nem is nők voltak???

2022. febr. 21. 09:12
 14/34 anonim ***** válasza:
12%

13

Dehogynem. Kicsit alulértékeltek magukat, de nők ...

2022. febr. 21. 09:18
 15/34 anonim ***** válasza:
78%

"Kicsit alulértékeltek magukat, de nők ..."

Ebből látszik, kinek fontos a pénz, ki az, aki beáraz másokat.

2022. febr. 21. 09:19
 16/34 anonim ***** válasza:
100%

14

Mit jelent az, hogy alulértékelték magukat? Ezt kifejtenéd kicsit kérlek?

13-as voltam

2022. febr. 21. 09:23
 17/34 anonim ***** válasza:
81%
Azt jelenti, hogy szerinte minél "fullosabb" egy nő, annál inkább meg kéne kérnie az árát.
2022. febr. 21. 09:26
 18/34 anonim ***** válasza:
8%

16

Azt, hogy nem igazán tudnék férfiként nezni valakie, aki nem keres legalább annyit, mint én!

Ez csapta meg a szememet:

"afölött, hogy magamat el tudom tartani és néha egy kis programba is bele tudok adni"

😳😳😳 Nekem pont ez mindig a bajom! Saját magamnak kifizetem a programok ktg.nek rámeső részet...de egy pasinak nem.fogom!

2022. febr. 21. 10:27
 19/34 anonim ***** válasza:
0%
Azt mondja univerzális igazság. :DDD
2022. febr. 21. 10:30
 20/34 anonim ***** válasza:
100%

18

Tegyük fel van egy férfi, aki tetszik neked külsőre. Emellett határozott, őszinte, kedves, megbízható, figyelmes, egyeznek a céljaitok, ő is szépen halad a saját kitűzött céljai felé, egyezik az ízlésetek, stb. Komolyan dobnád mikor megtudod, hogy ő mondjuk 350-et keres, a te (mondjuk most) 450-edhez képest? Vagy ez a 3. kérdésed a neve és az életkora után, és meg se akarod ismerni? Ennyin múlik neked egy lehetséges boldog kapcsolat? Komolyan?

És ami "megcsapta a szemed": az azt jelenti, kb felesbe tudtok fizetni közös dolgokat, programokat. Mi a párommal elmegyünk fürdőbe, fizetem én a belépőt, elmegyünk moziba, azt fizeti ő, beülünk egy kávézóba, azt én, meglátogatunk egy kézműves vásárt, megveszi ő a szörpöt. és így tovább... Emberi jóérzés, hogy úgymond oda-vissza hívjuk a másikat, közös a lakhatás, bevásárlás, a programok, az életünk ezen részei. ÉS még félre is rakunk mindketten minden hónapban. Aztán, hogy kinek mennyi pénze marad magának avonos cuccokra vagy gitárkiegészítőkre, azt már mindenki a saját gazdálkodásából oldja meg. Együtt megyünk előre az életben, egymást támogatva. Csodás érzés, sajnálom, ha nálad ez kimaradt, és azon lovagolsz, hogy ha két forinttal kevesebbet keres, akkor az neked nem férfi.

2022. febr. 21. 10:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!