Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogyan reagálnátok, ha első randin a férfi a következő feliratú pólóba jönne: "A lányok nem kakilnak"?
Jó illetve rossz benyomást keltene
Rögtön leráznátok,
Esetleg bejönne és megtörné a kínos csendet?
28f
Mélyen a szemébe néznék, annyit mondanék: Én nem szoktam kakilni. Én keményen xarok.
Aztán otthagynám.
"Ez az önmegvalósítás, önkifejezés egy eleme, amikor rájössz, hogy nem számít az emberek véleménye"
Erre idejossz megkerdezni, mi errol a velemenyunk
Igen, ez annak a felméréséről szólna, pontosabban arról, hogy hogyan éli meg ezt az élményt az ember amikor egy ilyen pólóban van, hogy mennyire ragad le a társadalmi megfeleléseknél
Igen, én szenvednék egy ilyen pólóban, vagy röhögnék magamban, de biztos, hogy nem tudnám tartani a magabiztos fejet, vagy ha tudnám is legbelül nem érezném magam annak, mivel tudnám, hogy mindaz az ember aki nem ismer, mennyire gáznak tartaná, ami az utcán velem szembe jövő emberek jónak többsége
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!