Mit reagálnátok ha 20 éves lányoktok teherbe esne egy 35 éves férfitól?
Nincs jogod parancsolni neki.
Magyarázd el, hogy te mit szeretnél és miért.
Ha a lányokod egy 19 éves sráctól esne teherbe, akkor mit szólnál?
Ja, a korkülönbség a gond. Értem. És? Ismertem házaspárt, ahol 40 évnél több volt a korkülönbség, és boldogok voltak. És olyant, is, ahol kb. azonos korúak voltak, és ennek ellenére remek párt alkottak.
és rengeteg olyant, hogy papírral, vagy nélküle, de elviselhetetlenek voltak. Ez van.
Mit csinálnál, nem is értem a kérdést..
Megmondod neki,hogy bármit dönt szereted és támogatod majd , utána megvárod hogy egyáltalán kérdést intézzen hozzád... A lányod csak kölcsönbe kaptad..mind csak kölcsön kapjuk őket és ha jó szülők vagyunk sokáig maradnak. Ennyi
Ezt a "nincs jogod beleszólni" dumát hú de utálom.
Szép lehet anya-lánya viszony, ha a jogászkodást emlegetjük. Hogy joga van ehhez, meg ahhoz.
Igen, nem szerencsés helyzet. És 90% az esély, hogy a lányod 4-5 év múlva egyedl marad a gyermekkel, ha megtartja.
Én biztosan az elvetetés felé gondolkodnék. Azt se tudja még egy 20 éves lány, merre fogja vinni az élete-érdeklődési köre, mire fog rákattanni, amit csinálni akar és kivel.
Én ellenzek minden 18-20 évesen terhes-szülés helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!