Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom 14 évvel idősebb nálam. A minap visszajutott hozzám, hogy mikor iszogatott a vele egykorú barátaival arról kérdezgette őket szerintük a nők melyik korban a legvonzóbbak. Milyen szándék állhat emögött? 24L
Nem tudom megmagyarázni miért, de ahogy meghallottam hirtelen olyan folytogató érzésem lett ettől. Sajnos semmilyen részletre nem kaptam választ, mint, hogy honnan jött elő a kérdés, miről volt addig szó, milyennek tűnt a hangulat és a többi, így csak ezt a tényleges infót tudom.
Abban teljesen biztos vagyok, hogy a párom imád és nem a korom miatt van velem. Lenne más opciója is, de már előttem is sokáig szingli volt, mikor megismert azt mondta pont olyan nőre várt mint én és én ezt is éreztem rajta. Viszont ez annyira furcsa nekem, mert valahogy nem tudok belegondolni miért foglalkozik ezzel?
#12 Nem azért önbizalomhiányos, mert idősebb férfival van, hanem mert egy hétköznapi kérdéstől rögtön "fojtogató érzése" lesz, faggatózik, aztán amikor nem kap több infót, idejön ismeretlenektől is megkérdezni.
Mondjuk valahol nálad is betalált a téma, ha rögtön jössz magyarázkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!