Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha főként csak az idősebb ferfiaktól (50-55-60)kapok bókokat akkor csúnyának számítok?
31 vagyok, egy kis üzletben dolgozom és néha bókolnak a vásárlók, de csak az említett koroszosztály.
Nincs önbizalmam, sosem volt, sosem tartottam magam szépnek, de a ökör olyan helyen dolgoztam ahol sok férfi is volt, azért tetszettem párnak.
Na meg intro is vagyok, és minden bizonnyal ez látszik is kívülről.
Szerintem csak az a korosztály az, akik "bókolósak".
Sőt szerintem még pont hogy az idősebb férfiak szoktak jóval kritikusabbak lenni a valóságban a nők külsejével kapcsolatban, szóval valószínű jól nézel ki.
Azt nem tudjuk, hogy csúnyának számítasz-e, mivel nem tudjuk ki vagy!
De az, hogy főként idősebb férfiaktól kapsz bókokat, az azért van mert a fiataloknál már nem szokás annyira!
Az idősebb férfiaknak más a viselkedéskultúrájuk, mint a fiatalabbaknak. Sokkal tisztelet tudóbb az intelligens réteg és finomabb a szókészlete.
Nekem megmelengeti a lelkem, amikor “csókolom, kisasszony”-t mondanak. :D
Az 5-ös írta meg az igazságot!
Nem tudom mit szólna hozzá a kérdező, vagy bármelyik eladó lány ha én aki vele egy korosztályú (34) férfi vagyok, nekiállnék bókolni?
Vagy zaklatásnak venné, vagy utána egész nap rajtam röhögnének a kolléganőikkel.
Nyuszicsibe, az 50-70 éves korosztály MINDENKINEK bókol aki alatt punci van. Ebből ne szűrj le semmit.
És igen, ennyire nyomorék gusztustalanok.
9es Na igen, pont azért írtam korábban a kérdést, erre gondolok én is.
Bár abban is lehet vmi, hogy a fiatalabbaknal valóban nem divat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!