Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha főként csak az idősebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha főként csak az idősebb ferfiaktól (50-55-60)kapok bókokat akkor csúnyának számítok?

Figyelt kérdés

31 vagyok, egy kis üzletben dolgozom és néha bókolnak a vásárlók, de csak az említett koroszosztály.

Nincs önbizalmam, sosem volt, sosem tartottam magam szépnek, de a ökör olyan helyen dolgoztam ahol sok férfi is volt, azért tetszettem párnak.

Na meg intro is vagyok, és minden bizonnyal ez látszik is kívülről.

2022. jan. 28. 20:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
70%

A valóság az, hogy a világban az tapasztalható, hogy az eladók, felszolgálók, pénztárosok, gyűlölik ha a munkahelyükön közeledik feléjük egy férfi....pláne ha az nem az esetük.

És mindenhol azt lehet hallani, hogy jajj a munkahelyemen ne meg sok ember előtt ne meg itt ne meg ott ne....mert jajj nagyon kínos tud lenni.

A nagyfaterom is bókolt mindig az eladó lányoknak de tőle viccesen vették...

2022. jan. 28. 21:00
 12/16 anonim ***** válasza:

Ha taszító lenne a külsőd, hidd el az idősebb pasik sem bókolnának.

A korosztályodba tartozó pasiknál egyáltalán nem divat a random bókolgatás. Én is ennyi idős vagyok, és őszintén nekem valahogy fura is lenne. Persze, olyan van, hogy mondjuk a szintén 30körüli munkatársaim megdicsértek vagy ilyesmi, de ez nem az a gáláns bókolás. A mai srácok sokkal minimalistábbak ilyen téren. Inkább szivatjuk egymást, ha tetszik nekünk a másik. Az sokkal kockázatkerülőbb.

2022. jan. 28. 21:38
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Holnap délelőtt megyek boltba... Bókolok majd a kasszás lánynak, leírom mi volt a reakció :) 30 éves, átlagosnál kicsit jobb kinézetű férfi vagyok. Nem számítok sok jóra :D
2022. jan. 28. 21:42
 14/16 anonim ***** válasza:
68%
Mikor eladóként dolgoztam 18-20 évesen, én annak örültem, ha az "öreg" férfiak bókoltak csak.Egyrészt azért, mert szórakoztató volt, másrészt egy sem volt bunkó, csak megmosolyogtam.Tudtam, hogy ők nem gondolják ezt komolyan, csak nekik már mindegy úgymond, ők már tét nélkül nyomják ezt minden fiatal csajnak.Inkább azt utáltam, mikor a fiatalok nyomultak, mert ők azt komolyan vették, és őket komolyan el kellett utasítani.De egyébként pont emiatt, a fiatalok arányában sokkal ritkábban próbálkoztak, mivel ők nem poénból, az esélytelenek nyugalmával csinálták.
2022. jan. 28. 22:24
 15/16 anonim ***** válasza:
Én meg örültem amikor szingli lanykent épp a kereskedelemben vasarlokent ismertem meg valakit akivel 2 évig jártunk. Pénztáros voltam. Először csak általános szöveggel jött. Milyen pénztárban dolgozni? Nem túl monoton? Egyszer megkerdezte van-e barátom. Neki jól állt ez a spontán szovegeles. Osszejottunk. Azért jó, hogy ilyen pasik is vannak.
2022. jan. 29. 02:45
 16/16 anonim ***** válasza:
Idős vagyok. Nem bókolok nőknek a lányom korosztályából. Esetleg ha érezném van esélyem nála.
2022. jan. 29. 04:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!