Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a baj velem, hogy tartok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj velem, hogy tartok a nálam idősebb férfiaktól?

Figyelt kérdés
32 éves vagyok és a barátnőim mind 50 év körüli pasikkal vannak együtt. Most akart volna egy 49 éves pasi udvarolni de egyszerűen el sem tudom képzelni hogy hozzám érjen. Nekem apukám jut eszembe az enyhén őszes mellkas szőrű férfiakról. Pedig még jó képű is de valami nem jót érzek ha erre gondolok. A barátnőim meg mind biztatnak próbáljam ki milyen egy érett férfival... Pedig nem emlékszem hogy trauma ért volna gyerek koromban. Vagy az én lelki világom gyerekessebb lenne a koromnál?A nálam KB 7 évvel fiatabbakkal működik csak a kémia.

2021. jan. 28. 19:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmi, egyszerűen neked nem jönnek be az idősebbek. Nem vagyunk egyformák, és ez így van jól. Van, akinek ez tetszik, van, akinek az. Vannak, akiknek a kicsit idősebbek jönnek be, vannak, akiknek a jóval idősebbek, vannak, akik a magukkal egykorúak, és vannak, akiknek a fiatalabbak. Ezen nem kell aggódni, meg nem kell, hogy ez bármilyen lelki gyötrődést okozzon, egyszerűen ismerkedj olyanokkal, akik neked bejönnek. :)
2021. jan. 28. 19:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is mindig az apukámat látom ebben a korcsoportba. Bem tudnak izgatni és hideg futkos a hátom a közeledésükre.
2021. jan. 28. 21:08
 3/7 anonim ***** válasza:
12%

Semmi baj nincs veled.

23/F/szingli/21cm

2021. jan. 28. 21:17
 4/7 anonim ***** válasza:

Ez azért már nagyobb korkülönbség...

Nem 10 év.

Nem minden nőnek kell a szottyadt facc vagy tepsisegg...

2021. jan. 28. 22:18
 5/7 anonim ***** válasza:

Azzal gyere össze, akivel jól érzed magad és tetszik.

Én nekem nem nagy a tapasztalatom, de plátói szerelem terén nagyon nagy skálán mozogtam. Voltam szerelmes a fiatalabbtól a sokkal idősebbig...

De a férjem speciel velem majdnem hónap pontosan egykorú. Úgyhogy... :D Olyan volt vele, mintha ezer éve ismernénk egymást, úgy beszélgettünk első perctől.

Én aszerint döntöttem, hogy mit érzek én. Nem érdekel más véleménye.

Anno pár napot "jártam" egy fiatalabb fiúval. De elköltöztek meg hát elég dilis volt. De én annyira odavoltam, annyira akartam őt, annyira nagyon vonzott, hogy borzasztóan... Nem érdekelt hogy ha leszólnak sem. Pedig biztos volt aki kinevetett. De leszartam...

2021. jan. 28. 22:40
 6/7 anonim ***** válasza:
4. És az normális, hogy a kérdező 32 évesen a 25 éves sracokra gerjed?
2021. jan. 29. 12:52
 7/7 anonim ***** válasza:

Az sem tuti 6-os.

De az is lehet, hogy egy szinten vannak.

2021. jan. 29. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!