Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék idősebb nőkkel ismerkedni?
Figyelt kérdés
27 éves vagyok, és eddig csak nálam fiatalabb barátnőim voltak. Viszont mindig is szerettem volna legalább 10-15 évvel idősebb nőkhöz közelebb kerülni. Nem feltétlen szexuális indíttatásból, egyszerűen csak vonzódom az érettebb nőkhöz.2022. jan. 31. 15:23
1/9 anonim válasza:
Bárhol.
Légy udvarias, de nyugodtan tegezd le.
3/9 anonim válasza:
Mintha én írtam volna a kérdést. Eddigi tapasztalataim alapján jobban szót értünk az érettebb nőkkel és kedvelik a társaságomat.
4/9 anonim válasza:
Régen úgy emlékszem a Zserbó Pesten az idős nők vs. fiatal selyemfiúk találkozóhelye volt, lehet az lesz a te helyed, ha még mindig igaz.
Amúgy pedig Tinder örök igazság, ott találsz sokat, feltéve, ha jól nézel ki.
6/9 anonim válasza:
#5, lehet, főleg mert le se tudtam írni helyesen, Gerbeaud elvileg... Sose voltam ott, csak mondták, hogy az a selyemfiúk és az idős gazdag nők találkozóhelye (volt ezek szerint).
7/9 anonim válasza:
Oda nyugdìjas nők jártak, nem 35-40 körüliek :D
8/9 anonim válasza:
6.
Az semmi.
Az a komoly, amikor keresed a helyet és bammeg, hát hol van ez a Zserbó???!!?!
Csak valami gerbera van itt :D
9/9 anonim válasza:
Szerintem olyan helyen, ahova többet jársz,rendszeresen. Mondjuk munkahelyeden, üzletben, esetleg vasuti pénztárnál,ott,ahol van alkalom kicsit beszélgetni. Először pár szót,aztán rendszeres lehet a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!