Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is bejönnek az 'idősebb' nők? Mit gondoltok róla? 19F
Meglepodnel, hogy meg hany korodbeli sracnak. En 38 vagyok, es siman 20-25 evesek jonnek oda hozzam ha elmegyek szorakozni, csak sokmindenkit meg mindig kot a hulye tarsadalmi beidegzodes, hogy kotelezo a ferfinak idosebbnek lennie. Mintha nem lenne mindegy hogy kivel erzed jol magadat.
Amugy nyugodtan csajozz idosebb korosztalybol, mi sem akarunk komolyat, de sok jo dolgot tanulhatsz/elhetsz at.
Én konkrétan mikor 2 éve tindereztem (akkor voltam 30), képtelen voltam korban hozzámilló huszonéves lányokat találni. Ellenben szexi 40 éves nőkkel simán lehetett dumálgatni, csak én hülye tartottam magam az életkorhoz.
Na a vége az lett, hogy találtam egy 1 évvel idősebb nőt, aki nem volt 100-as, és messze nem is nézett ki olyan jól mint a 40 esek. És persze még ki is kosarazott.
Fogtam a fejem, hogy értelmes, jó egzisztenciájú 40-es hölgyeket meg kb én utasítottam el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!