Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendőr pasi milyen kapcsolatban?
Figyelt kérdés
A vadabb vagy vagy nyugodt lányokat szeretik? Bilincseket ott is felhasznál, dominancia jellemző rájuk?2022. febr. 14. 22:15
2/9 anonim 

válasza:

Nem szeretnék negatív lenni de fáradt és kimerült.
Egyre többet és többet kell túlórázni mert egyszerűen nincs rendőr.
4/9 anonim 

válasza:

Miért kell szexualizálni egy szakmát?
6/9 anonim 

válasza:

Mindig figyel,minden gyanús neki.
7/9 anonim válasza:
Rendőrségen dolgoznka családban. Minden normális hagyja ott a pályát. Szval tény hogy alkoholista kigyúrt tetkós korrupt rendőreink lesznek. Én menekülök az országból, nem várom meg ezt.
8/9 anonim 

válasza:

Elkéri a személyidet a fürdőszobában.
9/9 anonim 

válasza:

Szia!
Én egy volt rendőr vagyok. Nagyon nehéz.
Bármilyen program van, sokszor elmarad, mert épp berendtek . Ami nagyon gyakori , tekintve a létszámhiányt.
Ha sok türelmed van és kitartó vagy csak akkor vágj bele!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!