Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Legjobb barátom rámozdult az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legjobb barátom rámozdult az "exemre"?

Figyelt kérdés

Volt egy lány, pár hónappal ezelőtt ismerkedtünk egymással, volt köztünk igazából minden, de csak pár hétig tartott. Úgyhogy igazából nem is igazán exem, de értitek.

Vittem a lányt a haveri társaságba is, mindenkivel jól kijött. A barátom már akkor is gyanúsan nyájasan beszélt vele, de semmi jelentőséget nem tulajdonítottam neki, általában ilyen a nőkkel, meg tudtam is, hogy a lánynak nem zsánere, túl beképzelt, csajozós.

Viszont most megtudtam egy havertól, hogy a barátom írogatott neki a napokban. Tudom, hogy egy kicsit érdektelen volt vele szemben, mármint a lány a barátommal, célzott is rá, hogy mivel a barátom, ezért nem akar félreértést.

Még nem beszéltem vele erről, de kíváncsi vagyok a véleményetekre mi lesz ebből.. imádkozzak, hogy a csajnak ne kelljen vagy reménykedhetek, hogy a haverom elengedi, mert nem kap elég figyelmet tőle?

Természetesen beszélni fogok erről, még nem tudom, hogyan, elég dühös vagyok, kíváncsi vagyok a véleményetekre.

Mind hárman a 20as éveink elején vagyunk.

2022. febr. 14. 13:27
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Hát szerintem meg pont, hogy a barátom nem akarja elfogadni, hogy nekem össze jött az a lány, neki (hát még) nem.
2022. febr. 17. 02:13
 12/16 anonim ***** válasza:
76%

Ezt a kérdés alapján nem lehet biztosan megmondani. Azt viszont nagy valószínűséggel, hogy az önértékelésed ingatag, meg azt is, hogy nemigen veszed emberszámba az "ex"-edet.

Összegezve, a kérdésed sokkal többet árul el rólad, mint az úgynevezett "legjobb barát"-ról, s biztosíthatlak, nem túl rózsás az általad idepingált kép.

2022. febr. 17. 08:28
 13/16 anonim ***** válasza:
vegyél már vissza öcskös!! A csajt kezelgetted pár hétig és ennyi, nem a te tulajdonod..
2022. febr. 17. 14:00
 14/16 A kérdező kommentje:

13.

De hol írtam olyat, hogy az én tulajdonom vagy miből jött ez le?

Azzal jár, kavar csinál amit akar, akivel csak akar. De miért pont vele?

2022. febr. 17. 17:47
 15/16 anonim ***** válasza:
Haverod nem a legjobb spanod.. Ő is kezelgeti ott hagyja aztán együtt kibeszélitek majd.. Ne vegyél minden szart magadra, mariskából vissza veszel és nem lesznek ilyen érzelmi hullámaid.
2022. febr. 17. 18:12
 16/16 A kérdező kommentje:

15.

De, a legjobb barátomról van szó, mint ahogy a kérdésembe is írtam.

2022. febr. 17. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!