Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan személy, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan személy, aki hazasként másba lett szerelmes?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

10 éve élek házasságban, gyermekem is van. 20- as éveimben házasodtam. Nagyon sokszor felmerült bennem, hogy jóba volt, túl fiatalon házasodtam. De a gyermekeimet imádom. Soha nem csaltam meg a feleségem. 36 éves vagyok.

A munkahelyemen megismertem egy lányt. Csodálatos ember, talán egész életemben ilyen nőre vágytam. Ismerem őt, nem tulajdonsagokkal ruházom fel. Érzem, hogy kedvel engem. Több is lehetne szerintem köztünk. De soha egy lépést nem tett, tudja, hogy házas vagyok. De egyre többet gondolok rá, már csak rá tudok gondolni. Ugyanakkor a kínok kínját élem minden egyes nap. Vivódok magamban, harcolok a lelkemben.

Nem tudom mit kellene tennem.

Van itt olyan, aki beleszeretett hatásaként másba és a 2. embert választotta?

Tapasztalatok érdekelnek nem belém rúgás, épp elég teher van a lelkemben így is.

2022. febr. 14. 12:25
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Valaki nagyon szépen fogalmazta meg- túl későn találtam rá.
2022. febr. 14. 14:14
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!