Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan személy, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan személy, aki hazasként másba lett szerelmes?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

10 éve élek házasságban, gyermekem is van. 20- as éveimben házasodtam. Nagyon sokszor felmerült bennem, hogy jóba volt, túl fiatalon házasodtam. De a gyermekeimet imádom. Soha nem csaltam meg a feleségem. 36 éves vagyok.

A munkahelyemen megismertem egy lányt. Csodálatos ember, talán egész életemben ilyen nőre vágytam. Ismerem őt, nem tulajdonsagokkal ruházom fel. Érzem, hogy kedvel engem. Több is lehetne szerintem köztünk. De soha egy lépést nem tett, tudja, hogy házas vagyok. De egyre többet gondolok rá, már csak rá tudok gondolni. Ugyanakkor a kínok kínját élem minden egyes nap. Vivódok magamban, harcolok a lelkemben.

Nem tudom mit kellene tennem.

Van itt olyan, aki beleszeretett hatásaként másba és a 2. embert választotta?

Tapasztalatok érdekelnek nem belém rúgás, épp elég teher van a lelkemben így is.

2022. febr. 14. 12:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
36%

A szerelmet választanám egyértelműen. Akik itt le akarnak beszélni, azért teszik, mert gyávák és ha nekik sz.r, másnak se legyen jobb.

De ha olyan szerelmes vagy, miért jobb bántani azt, akibe állítólag szerelmes vagy, mint, akibe nem? Ezt sose értettem. Ha neki is vannak érzései, ahogy állítod, lehet, hogy ő ugyanúgy szenved, mint te (pontosabban jobban, mert azt is tudja, hogy egy másik nőt dugsz, ami szintén nem egy jó érzés). Egy éve szenved, egy valamikori rossz döntésed miatt.

2022. febr. 14. 13:12
 12/21 anonim ***** válasza:
0%

Utolso mert mondjuk van gyerek???

Vagy majd mindenhol ott hagy egyet mig a kovetkezo "szerelem" utan fut? A kerdezőnek a farka bizsereg,meg kell dugni,oszt lehet haza menni.

2022. febr. 14. 13:18
 13/21 anonim ***** válasza:
74%

Lehet megkövezni, de igen, velem pont ez történt, másba lettem szerelmes. Nem a kolléganő csábított el, ketten kellettünk ehhez, szerelmesek lettünk egymásba. Otthon az exnejemmel nem veszekedtünk, nem voltak komoly problémák, de beszürkültünk, ellaposodtunk, és hiába próbáltunk változtatni, nem ment. Szex évek óta nem volt, max néha egy könyöradomány a részéről... csak a gyerek miatt maradtunk együtt, annak ellenére, hogy emberileg és szülőkként jól kijöttünk egymással.

Nagyon jó döntés volt, hogy a kolléganőmet választottam, azóta is együtt élünk, és minden a legnagyobb rendben szerencsére, minden téren. Nem kalandvágy volt, nem szórakozás, nem fellángolás, hanem tényleg szerelem.

2022. febr. 14. 13:18
 14/21 anonim ***** válasza:
45%
Nekem 10 éves kapcsolatom van, eddig minden jól ment, azt gondoltam ez már így marad, de beleszerettem a kollégámba. A legnehezebb, hogy ő is belém. Talán, ha plátói lenne a dolog, könnyebben elfelejteném, de ahogy belém lát azokkal a barna szemeivel, ahogy mosolyog, ahogy beszél... én ebbe beleőrülök. Csak álmaimban vagyok boldog (ha éppen tudok aludni), vagy ha látom. Ha nem lenne maszk, mindenki látná, hogy el pirul az arcom, mindig valamit babrálnom kell, hogy ne vegyék észre, ahogy remeg a kezem. Ha hazamegyek, mindig ágybabújok a párommal, hogy szűnjön a féktelen vágy. Szegény nem érti. Próbálom kizárni a gondolataimból Őt, nem arra gondolni, hogy egyetlen érintése, kézsimítása mennyivel jobb, vagy hogy ő tud nevetni a dilis humoromon (a párom nem érti). Egyszerűen későn találtam rá és most már így kell élnem, nem tehetem ezt valakivel, aki 10 évig elviselte minden bolondságomat (de beleszakad a szívem).
2022. febr. 14. 13:22
 15/21 A kérdező kommentje:

Válaszolva az eddigiekre:

1. A lány létezés előtt is többször felmerült bennem, hogy nem vagyok ebben a házasságban boldog, nem biztos hogy jó ötlet volt.

2. Nem a farkam bizserg, ha egy rohadék lennék, már rég kiketdtem volna vele, pár menet után pedig ennyi. Szeretem őt, hogyan mondjam még el? És honnan veszitek, hogy nem ismerem? Nagyon is jól ismerem.

2022. febr. 14. 13:22
 16/21 anonim ***** válasza:
69%

"Több is lehetne szerintem köztünk. De soha egy lépést nem tett, tudja, hogy házas vagyok."

Honnan tudod, hogy ha elválnál akkor biztosan kellenél a kolléganődnek? Beszéltetek már ilyen dolgokról? Az egy dolog, hogy kedvel téged, az meg egy másik, hogy szeretne e együtt lenni egy elvált apukával akinek gyerektartást kell fizetni, és folyton az ex feleségéhez kell igazodni. Főleg ha a kolléganő is szeretne egy gyereket. Ezeket a kérdéseket nem árt letisztázni, mielőtt felrúgsz egy házasságot.

2022. febr. 14. 13:28
 17/21 A kérdező kommentje:

Hidd el, tisztában vagyok mindennel.

Nem kedvel, érzései vannak irántam. Kölcsönös.

13- szívemből szóltál.Ugyan ez van nálam is. Nem kezdtem ki vele, ő sem velem, egyszerűen megismertük egymást és a másikba szerettünk.

2022. febr. 14. 13:35
 18/21 anonim ***** válasza:
47%

Csak oda tud beférni egy harmadik, ahol a társad nem tölti ki eléggé a szívedet. Most nagyon sok gondolatot és tervet és időt beleöltél már ebbe a lányba, ezért kötődsz egyre jobban hozzá. Ha ugyanezt a feleséged felé fordítanád, azaz azon gondolkodnál, ő mitől lenne boldogabb, őt hova vigyed randizni, őt milyen dumával, külsővel, ajándékokkal nyűgözd le, hogy vele hogy tölthetnél több időt... stb., akkor tudnál a családotoknak esélyt adni. Az ember mindig önmagába szerelmes meg a szerelembe, amit beleképzel a másikba, hogy ki lehetne mellette. A feleséged már nem érdekes, mert ezt tudod. És ez egy tök normális, átlagos fogatókönyv. Sajnos minden házasságnak időnként szüksége van megújulásra és hogy időt szánj a gondozására, mert magától nem megy, ez irreális elvárás. Ha meg nem tudtok megújulni, akkor meg ez történik.

Egyébként ha megcsalod, abból biztos háborúság lesz és a gyerekeid is utálni fognak, na meg az anyós-após és egész rokonság. Még talán a saját szüleid is. Ha tényleg az újdonság mellett döntesz, előbb le kell mondanod a feleségedről, hogy ne veszíts el mindenki mást is. Egyébként megérdemli az őszinteséget, legalábbis ha annyira tiszteled, mint magadat, csak olyat tégy, amit tőle is elvárnál fordított helyzetben.

2022. febr. 14. 13:44
 19/21 A kérdező kommentje:

Nem csaltam meg és nem is tervezem, de ezt le is írtam. Egyszerűen a nyomást nem bírom a lelkemben már.

Honnan gondolod, hogy nem tettem meg éveken át mindent a házassagomért? Mentettem.

De nem megy tovább. Mást szeretek, nem tehetek róla.

2022. febr. 14. 13:51
 20/21 anonim ***** válasza:
66%
4 éve ez van. Nem múlt el, pedig abban reménykedett, amikor ellökött. Élek boldogtalanul. Mi mást tehetnék? Van az az áldozat, ami nem éri meg.
2022. febr. 14. 14:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!