Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Illetlenség lenne ez egy nőtől?
Miután megvolt a szex, és eldöntöttük, hogy komoly kapcsolatot kezdünk, másnap este elküldeném neki Facebook Messengeren ezt a linket:
Csinálja meg, aztán küldje el az eredményt.
Az iskolai végzettség nem érdekel, inkább az izgatna, amilyen pontot kidob a teszt.
Én ugyan férfi vagyok, de nem állhatom meg, hogy ne írjam le a véleményemet.
Elvből menekülnék olyan partner elől, aki vizsgáztatni akar.
Egy kapcsolat alapja nálam a szeretet és az elfogadás. Aki tenyészcsődört/-kancát keres, attól fényévekre vagyok.
"Kérdező, te milyen eredménnyel csináltad meg a Mensa tesztet?"
Ez nem A Mensa teszt. Ez nem hivatalos.
Kérdező! Ha te úgy fekszel le férfiakkal, hogy előtte még annyit se beszélgettél vele, hogy meg tudd állapítani az IQ szintjét, akkor elég könnyvérű vagy.
Ha meg beszélgettél vele eleget, és mégse tudod megállapítani, az a te szegényes agyi berendezésedet jelzi. Te kitöltötted a tesztet?
32
Igen, tudom, hogy ez nem a hivatalos. A Mensa oldalán található online próbateszt eredményére gondoltam, amit ő belinkelt - hacsak nem csinált hivatalosat is esetleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!