Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Illetlenség lenne ez egy nőtől?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Illetlenség lenne ez egy nőtől?

Figyelt kérdés

Miután megvolt a szex, és eldöntöttük, hogy komoly kapcsolatot kezdünk, másnap este elküldeném neki Facebook Messengeren ezt a linket:

[link]

Csinálja meg, aztán küldje el az eredményt.

Az iskolai végzettség nem érdekel, inkább az izgatna, amilyen pontot kidob a teszt.

2022. febr. 13. 20:54
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
86%

Én ugyan férfi vagyok, de nem állhatom meg, hogy ne írjam le a véleményemet.

Elvből menekülnék olyan partner elől, aki vizsgáztatni akar.

Egy kapcsolat alapja nálam a szeretet és az elfogadás. Aki tenyészcsődört/-kancát keres, attól fényévekre vagyok.

2022. febr. 13. 22:50
 32/51 anonim ***** válasza:
100%

"Kérdező, te milyen eredménnyel csináltad meg a Mensa tesztet?"

Ez nem A Mensa teszt. Ez nem hivatalos.

2022. febr. 13. 22:56
 33/51 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező! Ha te úgy fekszel le férfiakkal, hogy előtte még annyit se beszélgettél vele, hogy meg tudd állapítani az IQ szintjét, akkor elég könnyvérű vagy.

Ha meg beszélgettél vele eleget, és mégse tudod megállapítani, az a te szegényes agyi berendezésedet jelzi. Te kitöltötted a tesztet?

2022. febr. 13. 23:05
 34/51 anonim ***** válasza:

32

Igen, tudom, hogy ez nem a hivatalos. A Mensa oldalán található online próbateszt eredményére gondoltam, amit ő belinkelt - hacsak nem csinált hivatalosat is esetleg.

2022. febr. 13. 23:09
 35/51 A kérdező kommentje:
111 pontot kaptam, ami azt jelenti, hogy egy 100-110 körüli intelligenciával rendelkező nőt érdemlek.
2022. febr. 13. 23:37
 36/51 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy, hogy szerinted kit ÉRDEMELSZ, mert azzal lesz párkapcsolatod, aki téged ELFOGAD. A nők nem olyanok, mint egy fej karfiol a zöldségesnél, hogy csak meg kell fognod, ki kell fizetned és a tiéd.
2022. febr. 13. 23:44
 37/51 anonim ***** válasza:
100%
Életemben az az egy előnye származott a 125-ös IQ-mnak, hogy a kérdezőnek így már nem kellenék. :D
2022. febr. 13. 23:45
 38/51 anonim ***** válasza:
43%
Azt azért tudod ugye hogy az IQ teszt egy hatalmas kamu, egyáltalán nem jó a valós intelligencia felmérésére, és a Mensa meg egy kvázi szabadkőművesekhez hasonlítható háttértársaság?
2022. febr. 13. 23:45
 39/51 A kérdező kommentje:
Remélem azért egy 100 pont feletti nő elfogadott majd.
2022. febr. 13. 23:47
 40/51 anonim ***** válasza:
100%
Én bőven 100 pont felett vagyok, átlagon felüli kategóriában, de eszembe nem jutna erre verni magam…
2022. febr. 13. 23:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!