Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Egy nőtől illetlenség/gáz a...

Egy nőtől illetlenség/gáz a környezetével szemben, ha egyáltalán nem vesz fülbevalót? Illetve tetszenek valakinek azok a bazi nagy lógó fülbevalók, amik pl. a TV-ben vannak műsorvezető csajokon?

Figyelt kérdés

Fiúktól, illetve lányoktól is kérdezem egyaránt. Én személy szerint semennyire nem tartom gáznak, csak szimplán más véleményekre is kíváncsi vagyok.

Ugyanis feltűnt, hogy a barátnőm már mióta nem hordja a fülbevalóit. Pedig van neki egy rakat. Idén kb. 3-4 alkalommal volt neki eddig betéve csak. Persze mindig nagyon csinosan felöltözik /sokszor pl. kosztümben a munkahelye miatt/, de a fülbevaló valahogy kimarad neki. Igaz, volt, amikor azért nem hordott, mert éppen fájt a füle. Viszont már elég régen nem hordott.

De ez igazából nekem nem baj, mert szerintem nem ez határozza meg egy nő szépségét. Ha hord a fülében valamit, kicsit dob az összképen valamit, de azt is csak akkor, ha egyáltalán észreveszem rajta. Mivel elsősorban nem ezt szoktam megnézni egy nőn.

Ha már nagyon látszik rajta a fülbevaló, szinte kiszúrja a szemem /mint például azok a nagy lifegő karikák/, akkor az meg már csúnyít rajta egy kicsit. :S

Más hogy látja?

2012. nov. 3. 17:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Én sem szeretem azokat a nagy lifegőket, nekem húzza a fülem, így zavar.

Egy kis aranyfülbevaló van évek óta a fülemben, nagyon ritkán cserélem le, nagyobb díszesebb bizsura.

2012. nov. 3. 17:35
 2/14 anonim ***** válasza:

Miket lestek ti. Én észre sem veszem hogy van vagy nincs fülbevalója.

Esküdj te másnap emlékszel még hogy volt fülbevalója vagy sem.

2012. nov. 3. 17:41
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon ritkán hordok nagy, csüngős fülbevalókat, nem állnak jól, olyan ócska hatást keltő szerintem. A pici, diszkrét, bedugós fülbevalókat kedvelem.
2012. nov. 3. 17:43
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne illetlenség?Tök mindegy, hord-e valaki fülbevalót, vagy sem.Vannak, akik allergiásak a bizsukra,vagy csak zavarja ha a fülükben van, vagy nem stílusuk a fülbevaló.A nagy fülbevaló van, akinek jól áll, van, akinek nem, ez egyéntől függ.Én inkább a kisebb, diszkrét nemesfém ékszereket szeretem, mert elegánsak és bármihez, bármikor hordhatók.
2012. nov. 3. 17:45
 5/14 A kérdező kommentje:

2-es:

Nem tartom számon, hogy volt-e neki előző nap vagy sem. :D És igazából engem sem érdekel, hogy hord-e vagy nem. Csak mikor közel hajolok hozzá és csókolgatom, akkor szembetűnő, hogy sosincs a fülében. Holott mikor megismerkedtünk, akkor elég sokszor volt neki. Habár akkor se mindig.

Ettől függetlenül hidegen hagy a dolog, mert az a fülbevalóba vagyok szerelmes, és ezt is csak akkor veszem észre a lányokon, ha közelebb hajolok hozzájuk. :)

2012. nov. 3. 17:53
 6/14 A kérdező kommentje:
*NEM a fülbevalóba vagyok szerelmes
2012. nov. 3. 17:55
 7/14 anonim ***** válasza:
Wow nem is gondoltam volna, hogy ez egy kicsit is fontos lenne :D Én már vagy 3 éve nem hordok fülbevalót; úgy kezdtem, mint a barátnőd, hogy csak hébe-hóba raktam be, most meg már beforrt és ha szeretnék se bírnák berakni :)
2012. nov. 3. 17:58
 8/14 A kérdező kommentje:

4-es:

Páromnál ez úgy van, hogy ha észreveszem rajta, hogy éppen van a fülében, akkor úgy látom, illik a stílusához. :)

Allergia nála nincs, viszont mikor hordott, akkor néha zavarta, hogy a fülében van, mert fájt neki.

9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy arany kis fülbevalóm van és soha nem cserélem bizsura :D
 10/14 anonim ***** válasza:

Freudi elszólás, lehet mégis érdekel téged az a fülbevaló ezt támasztja alá hogy még fel is tetted a kérdést.

Van ilyen hogy fülbevaló fétish, illetve biztos van, miért ne lenne?:D

Ha nem hord akkor nem hord, miért lenne ez illetlenség a környezetével szemben, már magát a gondolatot sem értem.

2012. nov. 3. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!