Illetlenség ballagásra farmernadrágban menni?
Figyelt kérdés
Holnap lesz az iskolámban a ballagás. Én nem ballagok,nem is mennék, csak muszáj bemenni. Nagyon illetlenség lenne egy sötétebb csőnadrág egy egyszerű fehér blúzzal?2012. jún. 14. 19:32
2/10 anonim válasza:
nem mivel nem te ballagsz és nem is hozzátartozód
3/10 anonim válasza:
Ha muszáj bemenni, akkor ők a ballagtató osztály, így illetlenség így menni.
4/10 A kérdező kommentje:
Nem mi vagyunk a ballagtató osztály, csak ki kell díszítenünk a termünket, utána hazamehetünk.
2012. jún. 14. 19:45
5/10 anonim válasza:
Ha nem ballagsz, akkor tök jó a farmer, ha másba mennél akkor az lenne a baj, hogy túl vagy öltözve
6/10 anonim válasza:
Jahm, nálunk akkor teljesen mindegy volt mibe mentél. Sőt, azt mondták inkább "játszosba" mert összekened magadat.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek, akkor farmerben megyek! :)
2012. jún. 14. 19:53
8/10 anonim válasza:
Bár a közelmúltban nem voltam ballagáson, én egy öltönyt mindenféleképp felvennék. Főleg mikor egy kamasz gyereket látok ilyen farmer, meg fehér ing kombinációba, le tudnám okádni. (lehet rám köpködni, mert sznob vagyok)
9/10 anonim válasza:
Minek venne fel öltönyt? A ballagás előtt hazamegy.
10/10 anonim válasza:
ja bocsánat, utána már nem olvastam el. egy díszítésre természetesen semmi extrát nem vennék fel, mert minek?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!