Illetlenség évzárón napszemüvegben lenni?
Figyelt kérdés
Kisebb baleset érte a szemem környékét pár napja és nem szeretném hogy mindenki megbámulja. :S2010. jún. 16. 22:15
1/11 anonim válasza:
Nem. Főleg akkor nem, ha kint tartják.
De ha bent, akkor lehet azért fognak megbámulni. Nem azért, mert illetlenség, hanem mert furcsállják.
2/11 anonim válasza:
Szerintem nem az, de a legtöbb tanár nem túl megértő és szerintem lefogják vetetni,de egy próbálkozást mindenestre megér.(;
16/L
3/11 anonim válasza:
dehogy.. nálunk már kultusz mert a nappal szembe van fojton a suli évzárója de ha bementek akkor azért legalább az igazgató dumájáig vedd le :)
4/11 anonim válasza:
szerintem levetetik.. :/ de mivel nem akarod, hogy mindenki lássa, füllentsd azt, hogy begyulladt a szemed. :D
5/11 anonim válasza:
alapozó, de attól függ h hány éves vagy, nekem most volt a végzős ballagásom és nem vetették le, de mondjuk olyan helyen kellett állni ahová szószerint tűzött a nap
6/11 anonim válasza:
szerintem nemnagy gáz.
hacsaknem vmi oklevelet veszel át vagy valami akkor..azért.
mondjuk nálunk a tanárok nem néznék jó szemmel -.-
de az igazgatón is volt most ballagáson meg fél tanárcsapatnak.xd
7/11 anonim válasza:
én a saját gimnáziumi ballagásomat is abba toltam:D úgyhogy nyugi nem gáz:D
8/11 anonim válasza:
én általánosból is úgy ballagtam el :D
9/11 anonim válasza:
előző vagyok, és a ballagáson én kísértem gitárral az éneklő társaságot, és még akkor is rajtam volt a szemüveg :D
10/11 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a gyors válaszokat :) Akkor mindenképp megpróbálom, remélem, nem fognak szólni. :)
2010. jún. 17. 08:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!