Mi a mai 2010-es férfi divat napszemüvegben? Linkeljetek légyszi 16/f Illetve hpgy ki lehetne próbálni ilyen napszemüveg program van e?
Figyelt kérdés
Köszönöm!2010. jún. 26. 11:10
1/10 anonim válasza:
2/10 anonim válasza:
:D hát a 2.at semmi pénzért nem venném fel :D , az első meg olyan mint ami a top gunba volt a pilótáknak kb :D de attól még cool:D csak kár hogy 20-25 éve volt :D
3/10 anonim válasza:
4/10 anonim válasza:
off: kedves 3. válaszoló ez szégyen , l*szarom a mai divatot, akkor se vennék fel ilyen hulladékot :D
on: jah nincs on :D
5/10 anonim válasza:
(Nem is azt kérdőjeleztem meg, hogy felvennéd-e. Csak egyszerűen ez nem volt kérdés, és senki nem kérdezte a véleményedet.)
6/10 anonim válasza:
(Attól hogy nem kérdezte senki sem , még elmondhatom a véleményem , mivel egy szabad országban élünk) más kérdés hogy nem kell figyelembe venni a véleményem, de ezt te megtetted.
7/10 A kérdező kommentje:
Kedves második elmondhatod a véleményed ha te nem hordasz napszemüveget akkor nem hordasz habár ez már ódivatúság hogy nem hord valaki napszemüveget sztem.
2010. jún. 26. 20:25
8/10 anonim válasza:
nem azt mondtam hogy nem hordok , hanem azt hogy ezek közül egyiket sem venném fel, még ha ez a "mostani divat " akkor sem érdekel.
9/10 anonim válasza:
nem hiszem hogy valaki csak azért felvesz valamit , mert az a divat . és közbe meg nem tetszik neki , csak azért veszi fel mert ez a divat? hát ez elég szomorú sztem .
Najó , mind1 abbahagyom , ha ez a mai divat , akkor ez :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!