Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Illetlenség lenne ez egy nőtől?
Miután megvolt a szex, és eldöntöttük, hogy komoly kapcsolatot kezdünk, másnap este elküldeném neki Facebook Messengeren ezt a linket:
Csinálja meg, aztán küldje el az eredményt.
Az iskolai végzettség nem érdekel, inkább az izgatna, amilyen pontot kidob a teszt.
Ma a modern pszichológia már nagyon szétszedi az ilyen IQ teszteket, mivel nincs olyan, amelyik kulturálisan semleges.
Biztos nem randiznék többet olyannal, aki erre jampizik.
Nos, egy bizonyos szemszögből a 85 még nem is olyan rossz, bár az én szubjektív véleményem szerint az alacsony. Egy szakértő szerint az átlag tartomány 85 és 115 között van, ezért mondtam, hogy nem is olyan rossz:
Amúgy ajánlom a linken található műsort, nagyon érdekes beszélgetés.
#21:
Humoros, hogy sokszor pont azok a fogalmatlan, laikus bunkók, akik a magas IQ-val operálnak.
Szerintem is inkább aközött van egyenes arányosság, hogy valaki elkezd ilyeneket elvárni egy kapcsolatban és kiderül, hogy nem az a kérdés mozgatórugója, hogy intelligens, hanem hogy egy vakarék tajparaszt, aki azzal sincsen tisztában, amit másokon számon kérne…
ha már hagytad magad megdugni, nem mindegy?
max. előtte látnám értelmét, de a dugás se ezen múlik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!