Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Illetlenség lenne ez egy nőtől?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Illetlenség lenne ez egy nőtől?

Figyelt kérdés

Miután megvolt a szex, és eldöntöttük, hogy komoly kapcsolatot kezdünk, másnap este elküldeném neki Facebook Messengeren ezt a linket:

[link]

Csinálja meg, aztán küldje el az eredményt.

Az iskolai végzettség nem érdekel, inkább az izgatna, amilyen pontot kidob a teszt.

2022. febr. 13. 20:54
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
40%

[link]

Tényleg érdekel az IQ-ja? Bzi-e vagy? >:)

2022. febr. 13. 21:10
 12/51 A kérdező kommentje:

Nos, mivel ez egy próbateszt, ezért nem mér olyan pontosan, mivel az igazi, de pontosabban mér számos tesztnél, amit annak kiáltanak ki. Hiszen ezt a MENSA rakta össze. Szóval azért 1-2 dolgot le lehet belőle vonni.

Egy igazi IQ teszt így néz ki. Nincsenek benne műveltségi kérdések, mert úgy van összerakva, hogy egy afrikai írástudatlan ember is meg tudja majd csinálni.

2022. febr. 13. 21:16
 13/51 A kérdező kommentje:

Ha szexről van szó, akkor nem.

De ha mondjuk házasságról. Tudod, az IQ öröklődik. És ha annak a lánynak mondjuk 85, akkor a leendő gyerekem kicsit hátrányba kerülne...

2022. febr. 13. 21:17
 14/51 anonim ***** válasza:
91%

12.-re.

De ezt sok autista is jó eredménnyel kitölti. Míg sokan teli xarják, mert unalmas.

2022. febr. 13. 21:17
 15/51 anonim ***** válasza:
100%
Ha az ilyen képességeire vagy kíváncsi, vidd el egy szabaduló szobába randizni. Oda kell a probléma megoldó készség. :D És ott az is kiderül, ha neked nincs, na akkor van cumi XD
2022. febr. 13. 21:19
 16/51 anonim ***** válasza:
89%

#11:

Kávéba tejszínhab, bzi-e vagy?

——-

Nyilvánvalóan bunkó vagy. És hülye is, ha a szex előtt annyira nem voltál képes, hogy az intelligenciáját felmérd.

2022. febr. 13. 21:21
 17/51 A kérdező kommentje:

Van valami abban, amit mondasz.

De rejtély számomra, hogy egy autistának hogyan lehet jó az IQ-ja.

2022. febr. 13. 21:22
 18/51 anonim ***** válasza:
100%

19 voltam (2006), mikor baromira érdekelt az IQ-m, és az a fura hitem volt, hogy valami csak akkor hivatalos, ha angolul van, ezért kerestem egy tesztet, kitöltöttem, visszakaptam, hogy 134 pont, és volt hozzá egy kis részletező is, hogy language, math, spatial, nem tudom, még mi, és százalékosan le volt vezetve.

Math volt a legjobb, spatial a legrosszabb, ez az, ami a mensában is van, a merre megy az X meg a kör meg a háromszög. Utálom ezeket. Abban a tesztben volt számsor, volt olyan, hogy "az a cipő a lábnak, mint az {akármi} a kéznek". Nekem ez sokkal jobban tetszett.

A Mensásat is megcsináltam, mondom, nekem nem tetszik ez a pont-pont-vesszőcske, de kijött, hogy 125, a teszt maximuma, fáradjak be pontosabb mérésre. Szerintem nekem nem kéne a 125-nek csak ábrákra kijönnie.

2022. febr. 13. 21:24
 19/51 A kérdező kommentje:
Mondjuk hallottam arról, hogy többféle intelligencia van. Nem lenne rossz egy olyan teszt, ami az összeset magában foglalja, és ad egy pontos eredményt. De egy olyan teszt elég hosszú lenne.
2022. febr. 13. 21:27
 20/51 anonim ***** válasza:
79%
Ha választanom kéne, hogy a gyerekemnek 85-öd IQ-ja legyen, de legyen nyelvérzéke, affinitása a sportokhoz és művészetekhez, valamint egészségesen szülessen, kérdés nélkül ezt választanám, ahelyett, minthogy 125-ös IQ-ja legyen. Ugyanis ez csak egy szám, a való életben gyakorlatilag semmit nem ér. Nem garantál semmit, nem old semmit.
2022. febr. 13. 21:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!