Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért viselkedett így a férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedett így a férfi?

Figyelt kérdés

Egy pasival ismertük egymást egy ideje. Én már egyre jobban éreztem iránta és nekem is úgy tűnt hogy neki érzései vannak felém. Aztán mikor a szexre került a sor, az elején arra jöttem rá, neki semmi érzelme nincs irántam, teljesen érzelem mentesen és mindenféle érzés nélkül állt neki a dolognak. De ez engem eléggé feszültté tett már az elejétől. Nem is mondhatnám hogy jó lett volna az egész szex. Egyrészt nagyon meleg volt a szobában, ahol voltunk, ő nagyon izzadt, majd elkezdte azt hogy kiszáradt a szája, ezért ivott egy pohár vizet. Utána folytattuk. Majd kiment rágyújtani, és ezt időnként folyamatosan előadta. Nekem ez nagyon lehangoló volt, mert ha el is fáradunk, vagy az első alkalommal egymáshoz kell csiszolódni, akkor is én azt képzeltem, mellettem marad, kicsit beszélgetünk, összebújunk és amikor úgy érezzük, folytatjuk.

Azt is elkezdte mondogatni közben, hogy én nagyon jól bírom, azt hitte pár perc után elélvezek, maximum egy fél óra után. Közben is folyamatosan olyanokat mondott hogy na hogy csináljuk, és semmi érzékiség nem volt benne, úgy kérdezgetett mintha csak egy feladatot kellene végrehajtania, és már teljesen azt éreztem hogy kötelességem elélvezni. De abszolút nem kedveskedett, csak mint ha egy feladatot hajtott volna végre. Azt is megkérdezte közben belém lehet-e élvezni szedek gyógyszert? Erre már én is azt feleltem, ez nagyon szexi kérdés volt. Mert nekem ezek nagyon csökkentették a vágyamat minden ilyen beszólása és cselekedete. Ezért nem tudtam elengedni magam és átéléssel szexelni.

Mikor engem kielégített, akkor is megkérdezte és mikor mondtam igen, akkor abbahagyta, befejezte az egészet. Mondta mennyire elfáradt és hulla. Ennyi.

Nagyon szomorú voltam emiatt, nekem ez az egész nagyon rosszul esett, és nagyon bánt hogy ennyi volt az egész.

Pedig én már megszerettem.

De én még most is azt gondolom hogy adnék neki egy esélyt, hiszen mielőtt szexre került volna sor, pont ezt kérte tőlem, ha béna lenne, azért legyen még egy tali.

De ezt most nem mondta. Ezért zavar hogy lehet én voltam nagyon béna, ügyetlen, vagy nem tetszettem neki ruha nélkül. Azt azért hozzá teszem, hogy pasiban egyáltalán nem néz ki jobban mint én nőben, sőt. Viszont ez engem nem zavar, mert én megkedveltem és vonzódtam is hozzá.

Aztán a végén mondta hogy legközelebb kipihentebbnek jön hozzám. Meg is kérdeztem, szeretne még találkozni. Mondta igen. Én mondtam, hogy nyugodtan mondja meg ha nem szeretne talizni, mert én megmondanám. Erre azt felelte ő is. De nekem nem tűnt őszintének. Megkérdezte nekem jó volt-e én meg mondtam hogy neki viszont nem én úgy látom. De ekkor sem mondta meg, de zavarban volt kicsit.

Aztán ennyi volt, azóta nem mondta akarna találkozni.

De ez engem nagyon bánt, és folyamatosan magamat hibáztatom.

Szerintetek hogyan tegyem túl magam az egészen, mert nekem érzéseim vannak, de ezzel engem nagyon megbántott és egy darabig nem is lesz kedvem máshoz és elment minden önbizalmam.

Vajon ő elégedett volt magával, benne nem merült fel hogy rosszul csinált valamit?

Hogyan felejtsem el?

Az is lehet hogy eleve csak egy alkalmat akart? Mert nem ezt mondta, mindig hosszú távra tervezgetett velem. Vagy lehet az nem is volt igaz? Csak egy alkalom volt a cél?

Mert akkor nagyon átvert.

2022. febr. 13. 10:11
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
94%
Sajnos, tudomásul kell venned, hogy neki mire kellettél. Sőt! Neki még ez sem ment könnyen, akkor gondolj bele, vajon mit érzet vagy gondolt. Szerintem semmit, mivel te csak egy tárgy voltál, akivel ez megtörtént és részéről letudva.
2022. febr. 13. 10:30
 2/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam végig de elég is volt.

Neki nincsenek érzései.

2022. febr. 13. 10:32
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Dettó. Mintha a volt paromrol írtál volna. Tokkal vonoval együtt ugyan így viselkedett és nyögte be a hulyesegeit. Nálam itt lett elég. Fejben nagyon máshol lehet... Vagy van másik nő és közben rajta fantázialt?! Nem tudom, nekem ez is megfordult a fejemben. Furcsa tényleg... Ha a kémia nálatok is ugyan így ment...inkább hagyd... Valami bibi van vele is... Sajnos
2022. febr. 13. 10:32
 4/27 anonim ***** válasza:
52%
3# vagyok... El felejtettelek kérdezni hány éves a pasi és te?!
2022. febr. 13. 10:33
 5/27 A kérdező kommentje:

Igen, valószínű. De hogy tudott ennyire mást mutatni előtte?

Tervezte velem hogy mikor lesz a következő, stb.

Ezért bánt, hogy lehet azt őszintén gondolta, csak én voltam béna.

Különben nem volt neki semmi olyan hogy nem tudott volna szexelni, végig tudta csinálni, de ő nem fejezte be miután nekem befejezte.

2022. febr. 13. 10:34
 6/27 anonim ***** válasza:

Én is jàrtam igy Bélàval ..mindig mondta jobb a kapcsolat mint otthon a jàtékszer ami nem ölel àt..

De mivel csalodott bennem csak megalàzni akart..elhivott nem ölelt nem csokolt ..

Aztàn hivott volna még hogy bizonyitson de nem mentem pedig odàig voltam érte évek ota erre vàrtam -persze romantikusan nem egy garàzsban..

De ő nem szeret engem ez lejött és el kellett fogadnom..és nem mentem többet..most van egy pàrja azt felvàllalta vele boldog-màsok mondtàk..

Én meg csak elcsesztem az életem pedig egy van..màr valoszinű nem leszek sosem boldog..

2022. febr. 13. 10:35
 7/27 A kérdező kommentje:

Még az jutott eszembe az egész viselkedéséről, hogy én nem adtam be a derekam túl hamar. És kicsit olyan volt vele a szex, mintha kissé dühös lett volna rám emiatt és valójában tökre nem kedvelt már, és csak azért is megszerez és bizonyítsa akkor is megkap előbb utóbb, így csak le akarta tudni az egészet és valójában őt semmi nem érdekelte csak jól megadta és ennyi. Ez is megvolt és letudva.

De remélem visszakapja az élettől.

2022. febr. 13. 10:47
 8/27 Humor Herold ***** válasza:

A kapcsolatban,beszélgetésben, hétköznapi érintésekben milyen? Hogy viselkedik ilyen helyzetben? Mert ha ebben is feszültebb, olyan,aki mondjuk nem mindig tudja kifejezni az érzéseit,esetleg vannak benne gátlások is, akkor a szexben sem tud elsőre teljesen megnyílni vagy ellazulni.Amit leírtál abból lehet arra is következtetni ami bánt,hogy számára semmit nem jelent az egész,csak legalább van kivel szexelni...de az is lehet hogy egyszerűen ő csak ilyen beállítottságú ember,akinek nehezére esik kifejezni az érzéseit.És így egy intimebb pillanatban sem tudja teljesen elengedni magát.Vagy egyszerűen csak nehezen oldódik,kell neki kis idő míg jobban megismer,és összecsiszolódtok.

De te látod milyen emberileg...és hogy mi az igazság.

2022. febr. 13. 10:47
 9/27 A kérdező kommentje:
Nem érzett irántam semmit. Mindig ha beszélgettünk, akkor is előbb utóbb csak a szexre témára tért rá. Ezek csak most így utólag tűnnek fel. Amikor lelkizett is velem, akkor is előbb utóbb a szexre irányította a beszélgetést. Mert fűzögetett már egy ideje.
2022. febr. 13. 10:53
 10/27 A kérdező kommentje:

Én úgy gondolom ha érzünk vmit is a másik iránt, adunk neki még egy esélyt, de szerintem ő vizsgáztatott, nem mentem át és tovább lép.

Az esetleg lehetséges hogy azért nem próbálkozik újra, mert fél hogy kudarcot vall és nem szeretne beégni?

Azt még megbocsátanám neki ha ez lenne a baja

2022. febr. 13. 11:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!