Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért viselkedett így a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedett így a férfi, mi volt rá az oka?

Figyelt kérdés
Az utcán beszélgettem egy férfival egymással szemben álltunk hülyéskedtünk és nevettünk és jött egy ismerősőm férfi és köztem és a férfi között "átvágott"az utcán holott nem is volt akkor hely,hogy átmehetett,hanem így "közénkvágott" mikor volt hely kikerülhetett volna minket.

2014. márc. 6. 16:08
 1/7 anonim ***** válasza:
jelezni akarta,hogy ő is ott van
2014. márc. 6. 16:09
 2/7 A kérdező kommentje:
de miért így jelezte.mit akart ezzel?
2014. márc. 6. 16:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Vagy féltékeny volt rátok vagy csak tapló!
2014. márc. 6. 16:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Konkurencia.
2014. márc. 6. 16:13
 5/7 A kérdező kommentje:
miért lehetett féltékeny?
2014. márc. 6. 16:14
 6/7 anonim ***** válasza:
89%

lehetőségek:

a, bejössz neki,de befosi és nem mer eléd állni,ezért amikor meglátott egy másik pasival trécselni,féltékeny lett és közétek vetette magát,enyhén jelezve,hogy én is itt vagyok ám

b, tapló

c, nincs perifériás látása,ezért nem vette észre,hogy máshol is van hely

egyik opció jobb,mint a másik.

2014. márc. 6. 16:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is tetszel ennek az ismerősödnek, sőt, lehet szerelmes beléd.
2014. ápr. 25. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!