Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nok, amikor benne voltatok egy szeretoi viszonyba szepen
viselkedett veletek a ferfi?
Nem értem. Ki az, aki olyannal akar dugni, aki nem "szépen beszél" vele. Talán kötelező egy megalázó kapcsolatban lenni?
2019. okt. 21. 12:52
igen, ilyen volt a szeretőmmel a viszonyom.
budapesti férfi
2019. okt. 21. 12:56
Igen, persze. Főleg ha nagyon hiányoztam Neki és nagyon szeretett volna velem találkozni.
Olyan pasi volt a szeretőm aki intelligens volt,ez pedig hozza magával azt,hogy nem beszél tiszteletlenül senkivel. Velem meg főleg nem volt az...
Az már áms kérdés,hogy Ő jóval fiatalabb volt (pasi) mint én, tehát a generációs különbség adta azt,hogy volt amit másképpen reagáltunk le.
2019. okt. 21. 12:59
Nyilván szépen beszélnek a férfiak azzal, akit meg akarnak dugni. Máshogy hogyan sikerülne? Ilyen dolog a beetetés. Egy darabig, amíg hat az újdonság varázsa, akár pár évig is, nyilván rohanni fog, amikor csak tud, meg akarja a másik.
De soha az életben nem fogom megérteni, miért vágyik egy nő olyan pasira, aki bizonyítottan gerinctelen. Attól, hogy ügyesen beszéli le a bugyit rólad, még féreg, és téged is minősít, ha lefekszel egy ilyennel.
2019. okt. 21. 13:04
Termeszetesen, en voltam a mindene, sosem kertem tole hogy valljon el vagy ilyesmi. De amig egyutt voltunk, barmi volt en hivtam, o ugrott es mar ott is volt velem, a tenyeren hordott, szepen beszelt velem.
2019. okt. 21. 13:06
Persze, úgy viselkedett, mint egy barát, akivel szexelünk. A túl romantikus pillanatokat a kötődés miatt próbáltuk elkerülni, de jófej volt és figyelmes.
2019. okt. 21. 13:13
Nem volt ott mindig, mert nem tudott! Ettől eltekintve igen normális, kedves volt.
2019. okt. 21. 13:26
Ajajj mi az hogy... a legtöbben szeretők akár évekig, mert a megcsaló fél mindent megakar adni a szeretőjének, mert tudja, hogy máskülönben lelép egy egyedülállóval és sok idő, játszmázás ameddig ismét be tud cserkészni egy balekot.
2019. okt. 21. 14:36
Eleinte igen, nyáladzott. Ma már úgy elmegyünk egymás mellett, mint két idegen. Aki féreg, az féreg marad. Kár illúziókba ringatnod magad.
2019. okt. 21. 18:30
Kicsit fura a kérdés, mármint hogy "szépen beszél", persze, bunkóval amúgy sem lennék. De hogy mindig ott lenne... nyilván nem, az idő sosem rajtam múlik, hanem rajta. De aki vállalja, hogy szerető lesz, annak ezt el kell fogadnia, a család az első.
2019. okt. 23. 18:57
Kapcsolódó kérdések: