Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el a páromnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el a páromnak hogy már nincs egy barátom se? 24N

Figyelt kérdés

Mindig volt valaki, és szerintem nem csak felszínes barátok voltak. Általában 1-2 mindig volt, plusz ugye sok"kókler".

Viszont egyetem után valahogy eltávolodtunk, illetve megromlott azzal aki a legjobb barátom volt, így nincs senkim akihez eljárnék. Friss kapcsolat, múltkor meghívott a párom, hogy bemutatna a barátainak, neki egész sok van, elég extrovertált. Egyszer úgyis előjön eza téma.

2022. febr. 9. 11:05
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Így: egyetem után valahogy eltávolodtunk, illetve megromlott azzal aki a legjobb barátom volt, így nincs senkim akihez eljárnék.
2022. febr. 9. 11:12
 2/10 anonim ***** válasza:
10%
Hidd el, a férfi csak örül ennek! Kinek hiányzik a "Jajjj, te, a Béla csak egy barát." meg a "Kati mondta, és ő sosem hazudna, mert barátnőm már 23 éve."? Meg hasonlók.
2022. febr. 9. 11:22
 3/10 A kérdező kommentje:

Hát de egyet se tudtál megtartani? Azt hogy csinálod?

Valami ilyenre számítok, ismerve...

2022. febr. 9. 11:24
 4/10 anonim ***** válasza:
38%
Én lehetek a barátod :D
2022. febr. 9. 11:24
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sincsenek mély barátságaim elkoptak az évek alatt. Van akikkel szoktam beszélgetni, de ők is inkább számítanak már családtagnak( testvérek párjai). Pont valamelyik nap hozta fel a párom, hogy elgondolkozott a baráti kapcsolatain, és arra jutott hogy mellőle is kikoptak a régi barátok, és már inkább a segítség felé mennek csak a dolgok. Pedig aztán ő iszonyatosan nyitott személyiség. Szóval szerintem ez nem lesz olyan húú de nagy gond a párodnak.
2022. febr. 9. 11:38
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

"Hát de egyet se tudtál megtartani? Azt hogy csinálod?

Valami ilyenre számítok, ismerve..."

Ismerve kit/mit? Őt?

Meg akarsz felelni, vagy őszinte kapcsolatot akarsz?

2022. febr. 9. 11:46
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
3 Elég gáz, ha erre ezt mondaná.Gyakoribb dolog a te helyzeted, mint hinnéd.Nem hiszem, hogy jó partner lehet az, aki ítélkezik a párja felett, mikor az bizalmasan megoszt vele valamit.
2022. febr. 9. 11:54
 8/10 anonim ***** válasza:
34%

En ugy adnám elő, hogy lezartam a multam, jelenleg senkivel nem tartok kapcsolatokat fent.

Aztán en lennék a titokzatosság a multam miatt

2022. febr. 9. 13:25
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanígy vagyok, egyetemig mindig voltak elég őszinte és mély barátságaim aztán végeztem, dolgozni kezdtünk mindenki szétszéledt covid is jött és senki nem maradt. Annyi a különbség, hogy nekem párom ugyanígy járt, mint én úgyhogy mi egymást támogatjuk és egy nemsokára esedékes költözéstől várjuk a barátokat. Majd kiderül, hogy alakul.

Amúgy nyugodtan mondd el a barátodnak, hogy ez a helyzet, nagyon sokan járnak így, és ez nem egyenlő azzal, hogy nem szeretnél barátokat vagy nem igényelsz más társaságot egyszerűen ez egy sok változással járó időszak amikor új helyen új barátokat kell szerezni. Ez pedig felnőttként nem olyan egyszerű.

24L

2022. febr. 9. 15:56
 10/10 anonim ***** válasza:
van aki kevésbé igényli a társaságot.
2022. febr. 9. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!