Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a páromnak hogy már nincs egy barátom se? 24N
Mindig volt valaki, és szerintem nem csak felszínes barátok voltak. Általában 1-2 mindig volt, plusz ugye sok"kókler".
Viszont egyetem után valahogy eltávolodtunk, illetve megromlott azzal aki a legjobb barátom volt, így nincs senkim akihez eljárnék. Friss kapcsolat, múltkor meghívott a párom, hogy bemutatna a barátainak, neki egész sok van, elég extrovertált. Egyszer úgyis előjön eza téma.

Hát de egyet se tudtál megtartani? Azt hogy csinálod?
Valami ilyenre számítok, ismerve...

"Hát de egyet se tudtál megtartani? Azt hogy csinálod?
Valami ilyenre számítok, ismerve..."
Ismerve kit/mit? Őt?
Meg akarsz felelni, vagy őszinte kapcsolatot akarsz?

En ugy adnám elő, hogy lezartam a multam, jelenleg senkivel nem tartok kapcsolatokat fent.
Aztán en lennék a titokzatosság a multam miatt

Ugyanígy vagyok, egyetemig mindig voltak elég őszinte és mély barátságaim aztán végeztem, dolgozni kezdtünk mindenki szétszéledt covid is jött és senki nem maradt. Annyi a különbség, hogy nekem párom ugyanígy járt, mint én úgyhogy mi egymást támogatjuk és egy nemsokára esedékes költözéstől várjuk a barátokat. Majd kiderül, hogy alakul.
Amúgy nyugodtan mondd el a barátodnak, hogy ez a helyzet, nagyon sokan járnak így, és ez nem egyenlő azzal, hogy nem szeretnél barátokat vagy nem igényelsz más társaságot egyszerűen ez egy sok változással járó időszak amikor új helyen új barátokat kell szerezni. Ez pedig felnőttként nem olyan egyszerű.
24L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!