Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a páromnak, hogy nyáron haza akarok menni a barátaimat meglátogatni?
Nyisd ki a szád és őszintén mond el neki.
Ennyire k..rva nehéz őszintén megbeszélni a leghétköznapibb dolgokat is egy kapcsolatban?
Figyelj José, a nyáron 2 hétre hazaugrok Magyarországra a barátaimhoz és a családomhoz.
Én 1 hónapra megyek majd haza, így mondtam el, csak más névvel. Egyeztetünk, hogy mikor, aztán megveszem a repülőjegyet.
"Egyébként nem akarok semmilyen más passt, ő nekem a tökéletes.." - es ez hogy jon ide?
En is kulfoldon elek, eleg messze, de eszembe se jut ilyen "hogy mondjam meg hogy" kerdes utazassal kapcsolatban. "Marcius utolso heteben elmennek Magyarorszagra. Te tervezel valamit? Vagy legyen aprilis elso hete inkabb?". Ennyi a beszelgetes. De gyanitom, hogy neked nem ez a legnagyobb gondod ebben a kapcsolatban.
Elég egyértelmű hogy a pasija rohadt féltekeny ezert nem engedi el, azert is irta hogy neki nem kell mas oasi....
Kerdezo, ezt azonban nem nekunk kell bizonygatni hanem a parodnak erezni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!