Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el páromnak hogy mást szeretnék szülinapomra?
Mondjad meg neki amit leírtál. "Pisti ez az ajándék jobban esne tőled mert XY dolog miatt jobban hozzád kapcsolódik/rád emlékeztet stb stb stb"
Csak egy tipp, ha van valami probléma máskor vele beszéljed meg és utána írj kérdést :P a kommunikáció sokat segít. Szívesen
"csak jobban esne tőle"
Aha. Értem. Mindent értek:D
Talán így mondd meg neki: "Pista, tudom, hogy a múltkor azt mondtam, hogy x dolgot szeretnék a szülinapomra, de ha még nem szerezted be, jobban örülnék egy y-nak".
Voila!
Sosem értettem azt, hogy mi értelme van annak, ha elmondom a másiknak hogy mit szeretnék... az ajándék lényege a meglepetés, ha elmondom mit vegyen és megveszi az nem ajándékozás hanem bevásárlás...
Az ajándékozás lényege éppen az lenne, hogy megpróbálom magam a másik helyébe képzelni magamat, és kitalálni, hogy ő minek örülne, és ezt megvalósítani.
Oké, tudom, "mi van ha van már neki olyan" vagy "mi van ha nem tetszik neki" stbstb... meg mi van akkor, ha nem tudom minek örülne... de könyörgöm, az ember annak ad ajándékot aki közel áll hozzá, ha pedig közel áll hozzá, akkor ismeri annyira, hogy ki tud találni valamit...
ha pedig egy párkapcsolatban mondjuk a párom számára túl nagy stresszel járna ez az egész ajándékozósdi a fentebb említett okok miatt, vagy csak mert egyszerűen nem az ő asztala, akkor azt mondanám neki hogy hagyja a csodába és csak öleljen át, és nézzünk meg együtt egy filmet, nekem az mindennél nagyobb ajándék, hogy itt van mellettem, és kész, meg van oldva
Igen utolsó, pont ezért röhögtem én is a "jobban esne tőle" dolgon:DDDD
Miért esik jobban egyik dolog a másiknál, ha ő adja a szájába, hogy mit kell venni? Vicc az egész.
Nem bántó dolog, főleg ha időbe szóltál.
Ja és ez a jobb megoldás, ha valaki előre szól, hogy milyen ajándékot akar, minthogy én találjam ki.
Akkor legalàbb nincs fintorgás, ha mégsem tetszik neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!