Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Feleségem eröltette a gyerekvá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségem eröltette a gyerekvállalást, majd utána lelépett! Történt ilyen mással is?

Figyelt kérdés

34 vagyok, a feleségem 28, a gyerekünk 2. A születése elött 2 évig hisztériás rohamokat kapott, üvöltött, dobálózott, hogy ö gyereket akar, kifut az idöböl, különben is 3 év házasság után mindenki rajta röhög amiért nincs gyereke, mert mindenkinek van! Családjától is kaptuk az ívet “ideje lenne már, illö lenne, mikor lesz gyerek, terhes vagy?” Beszéltünk róla HA lesz gyerek, akkor attól én nem fogom feladni a hivatásomat amiért keményen megdolgoztam és amit mindig is akartam. Helyeselt is, persze nem kell feladni, majd segít az anyja ha dolgozom meg a testvérei. Hangsúlyozom, NEM tervezetten, de terhes lett aztán, a védekezés ellenére. Így alakult. Már a terhesség alatt is elkezdte kerülni a családja, semmiben sem segítettek neki. Nulla. A nagyszájúak akkor szembesültek vele, hogy ez már nem csak egy szöveg, hanem tényleg ott kellene lenni. Egyik sem jött, a gyerek születése után sem. Anyósomék 3 hónaposan jöttek el megnézni az unokát. Indok: dolgoznak, kertet újítanak fel, elfoglaltak, nem érnek rá. Azóta is egy kezemen meg tudom számolni hányszor voltak nálunk vagy értek rá, hogy mi menjünk. A covid is pont közbejött nekünk, így én pár hónapig itthon voltam, egyébként folyamatosan utazom. Már úgy se nagyon bírta a feleségem a gyereket, hogy ketten voltunk otthon vele. Aztán nekem újra beindult a munkám, mennem kellett. Hisztériás rohamok, hogy ö a ház fogja, neki nincs segítsége. Felvettem egy házvezetönöt aki mos, föz, takarít nálunk napi 4 órában. Meg persze azért a gyerekre is odafigyel néha, hiszen ember és jó lélek, nem hagyja figyelmem kívül azért mert nem munkaköri feladata. Pár hete boltba ment a feleségem, nem jött-nem jött, majd az autón levél várt hogy ö ezt nem bírja, ö élni akar, ö nem erre számított, azt hitte hogy aludni fog a gyerek és azért el lesz egyedül is. Ö teljesen máshogy képzelte az egészet, nem úgy hogy éjjel-nappal a nyomában kell lennie. Neki ez sok. LELÉPETT. Azóta se hallottunk felöle. Nekem dolgozom kell, nem tehetem meg, hogy nem. Hitel van, stb. Jelenleg úgy oldjuk meg, hogy anyám vigyáz rá amíg dolgozom, amúgy én vagyok egyedül. A házvezetönöt el kellett küldeni, egy fizetéssel nem fér bele már.

Tulajdonképpen hisztériázott egy gyerekért a feleségem, majd amikor lett lelépett mert úgy képzelte az egészet mint az instán. Ahol azt látja hogy a gyerekes párok folyton kettesben nyaralgatnak valahol, a nagymamák egymást törik hogy ki nevelje a gyereket helyettük. A valóság az nem ez. Meg benne volt a levélben, hogy a minimum az lett volna, hogy én feladom a munkámat és én maradok otthon a gyerekkel! Mert más apák ezt bevállalják hogy a nönek újra élete lehessen a munkahelyen. Hát ilyenröl én nem hallottam. Nem akarom leírni mi a munkám, de nagyon felelösségteljes, komoly állás, nagyon sokat tanultam, tettem érte. Máshol ez a tudás nem kamatoztatható. Innen közmunkásnak tud elmenni az ember vagy valami ellenörnek, de ott is utazni kell.

Mással is történt ilyen? Nagyon becsapva érzem magam! Én azt képzeltem, hogy majd egyszer lesz gyerek és a megbeszéltek szerint én dolgozhatok, addig ö otthon a jólétben neveli a gyereket, barátnökkel babáznak, sétálnak. Jönnek-mennek a rokonok, segítenek, majd munkaidön kívül rájuk fordítom minden idömet és boldogok vagyunk.

Ui: nem kamu! Kérem mellözni a találgatást, köszönöm.

2022. febr. 9. 08:52
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
81%

Én melletted állok, neked hiszek de egy valamin nem tudom túl lépni.

Védekeztetek

Gumival? Ha lehúzod látszik hogy ereszt, hogy sperma van kívül rajta ezt ha már voltál nővel, tudod.

Gyógyszer, spirál, pesszárium. Komolyan egy ilyen beteg agyú nőnek ezt elhitted hogy bármelyiket is használja? Ne legyél már naív.

Ha eltűnt, jelentsd be a rendőrségen. Hamar előkerül hidd el, utána pedig szépen felelősségre lehet vinni, és fizetheti a gyerektartást.

Ügyvéded legyen.

2022. febr. 9. 14:04
 32/45 A kérdező kommentje:

Sziasztok. Bocs a késöi válaszért, nem nagyon érek rá.

Aki írta hogy egy nö tett ki ide egy kérdést ami az enyémre rímel, elküldené nekem? Köszönöm!

Ügyvédet fogok majd fogadni, szüleimnek van ismeröse, majd egyeztetek vele.

Védekezés: soha nem szoktam ellenörizni a gumit, föleg hogy sötétben szexeltünk mindig is. Plusz soha nem én “veszem fel / le” de ebbe igazán ne menjünk bele.

2022. febr. 9. 18:45
 33/45 A kérdező kommentje:
Nem tünt depressziósnak, hanem inkább örültnek akinek nyüg egy gyerek és megbánta. Nem volt olyan hogy bánatában sírt volna. Az igaz hogy naponta megivott este egy pohár bort de ebben nem láttam nagy dolgot (sose szoptatott, ez volt az elsö rossz jel, behazudta hogy nincs teje, mert derogált neki a dolog, hogy tönkremegy a teste). Mondjuk sokat beszélt a régi dolgokról, bulikról, hova nem jutott el, stb.
2022. febr. 9. 18:48
 34/45 anonim ***** válasza:
35%
Na jó, ezt már túltoltad. Legközelebb legyen valami élethűbb sztori. Bár úgy nehéz, ha elsőkézből nincs tapasztalatod, hogy milyen egy kapcsolat.
2022. febr. 9. 19:29
 35/45 A kérdező kommentje:
Mit túltam túl te bolond? Nem vagy normális. Na milyen egy kapcsolat, mesélj …. Persze mind olyan mint a tied. Mindenki happy, sex a nappaliban, mosógépen éjjel-nappal, mosolygás. Gumiellenörzés🤣
2022. febr. 10. 09:43
 36/45 anonim ***** válasza:
93%

Én magamból kiindulva mivel nem szeretnék gyereket, ezért mindig ellenőrzöm, nő létemre.

Persze lehet azzal is minden rendben volt, hallani beteg sztorikat.

Minden esetre nekem ez is fura, hogy miért mindig csak más, te miért nem tudod felhúzni? 🙄

2022. febr. 10. 12:22
 37/45 anonim ***** válasza:
50%
Nem tudom, minek kell folyton a gumin lovagolni. Itt már rég nem erről van szó, a gyerek kétéves, tökmindegy, hogyan fogant. Ha ez a történet egyáltalán igaz, akkor itt nem azt kell piszkálni, mit hogyan kellett volna csinálni, hanem a helyzetet kell megoldani. És nem a Gyakori népének, hanem a kérdezőnek. Értelmes, hasznos tanácsot persze lehet adni.
2022. febr. 10. 15:10
 38/45 Huszonegyedikszázad válasza:
91%

Úgy kell gyereket vállalni, hogy TI nevelitek fel. Mi van ha nagymama hirtelen meghal?

Nem a maminak meg a barinőbek csinálok gyereket, hanem MAGAMNAK/MAGUNKNAK! Könyörgöm… bocsánat, de barmok vagytok. “Én így képzeltem, ő meg úgy” hááát… nem képzelegni kell, hanem utána olvasni, TANULNI, hogy milyen is mikor egy pici baba TŐLETEK FÜGG!!

Én ezért nem vállalok gyereket, mert ISMEREM MAGAM! Tudom hogy nem menne, én nem erre születtem. Ennyi.

2022. febr. 12. 16:37
 39/45 anonim ***** válasza:
79%

Az alapján amilyen hangnemben beszélsz róluk, elég nagy nőutáló lehetsz, ráadásul otthon sem vagy soha. Nem csodálom, hogy a feleséged nem bírta.

Miből gondolod hogy neked több jogod van a munkához és a karrierhez, csak azért mert férfi vagy? Egy nőnek ugyanúgy joga van dolgozni, és egy férfi is ugyanúgy maradhat otthon a saját gyerekével. Ha véletlen volt akkor úgyanúgy felelős vagy a terhességért, a gyerekért meg attól függetlenül is. Azt írod egy fizetéssel nem fér bele a takarítónő. Tehát akkor neki a gyerek 100%-os ellátása mellett dolgoznia is kellett, vagy most mi van? Mégsem tűnik háztartásbelinek, ahogy leírtad.

2022. febr. 12. 17:03
 40/45 anonim válasza:
100%

20 miért lenne az defektes qrva, aki nem szeretne gyereket? Sokkal inkább az, aki elhagyja a gyereket, mert nem olyan a gyerekvállalás, mint az instán meg a Facebookon.

15 nem tudom, hogy honnan szedted elő, hogy aki nem akar gyereket és nő, az biztos csak gyerekutáló lehet és nem érti, hogy hogy szeretheti egy anya a gyerekét.

2022. febr. 12. 17:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!