Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttatok már olyan párokat, ahol a férfi volt a szebb/ vonzóbb és nem a nő?
Én még soha nem láttam olyat a való életben, hogy a férfi lett volna egy pár vonzóbbik tagja. Mindig azt látom, hogy vagy a nő sokkal szebb mint a férfi, vagy egyforma kategóriában játszanak. De még hírességek között is ugyanezt látom, hogy a nő sokkal híresebb és/vagy gazdagabb, mint a férfi, és mégis sokkal szebb. Pld. Beyonce és Jay Z, Meghan Fox és Mgk, Ariana Grande és Pete Davidson, Rihanna és a barátja, Reese Witherspoon, Mary Kate Olsen, Salma Hayek, Adriana Lima és párjaik stb stb. Nem mondom, hogy a linkelt férfiak mind csúnyák, de a párjaik sokkal vonzóbbak náluk. Egyedül talán Keanu Reeves-et tudnám ellenpéldaként felhozni, de több nem jut eszembe.
Rengeteg ilyet látni a való életben is, a celebek között a leglegebb ilyen, szerintem, Hugh Jackman és a felesége. Kb 15 évvel idősebb és ez mindig is látszott, akkor is amikor fiatalabbak voltak.
De ott van még Keanu Reeves barátnője, Aaron Taylor Johnson és Josh Holloway felesége, így hirtelen akik eszembe jutottak.
Folyt.
A Banderas-Griffith páros, bár az már múltidő.
#13 kétségtelenül nagy a különbség köztük, de fordítva, a kérdés az volt hogy amikor a férfi szebb.
(Amúgy Vincent Cassel nekem az egyik top csúnya pasim, aki így is baromi vonzó 🙂)
Basszus, tényleg.😂
Bocsi, megzavart Melanie Griffith. xd
Akkor mondok másikat:
Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára.😆
#18:
Azt nem tudom, de egyszer kíváncsiságból ránéztem és szerintem fiatalon szebb volt, mint a lánya (Dakota Johnson). Meg is lepődtem.
#18 Én életemben egyszer láttam szépnek, a 86-os Something Wildban. Olyan haja volt mint Catherine Zeta Jonesnak a Chicagoban (valszeg paróka) és sokszor úgy is nézett ki a filmben hogy szinte össze lehetne keverni vele.
Egyébként abban a családban a nagyi a legjobb nő, Tippi Hedren még most, idős korában is lenyűgőző, elegáns jelenség, fiatalon meg méltán volt Hitchcock kedvenc színésznője.
#19:
És tényleg. :D
Amúgy szerintem Courtney Love és Kurt Cobain kapcsolata is ilyen volt. Legalábbis ha megnéztek egy plasztika előtti fotót Courtney-ról…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!