Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meddig fogadható el a nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig fogadható el a nagyon elfoglalt vagyok, sok a dolgom szöveg?

Figyelt kérdés
Hány napig tolerálható? Úgy értem vannak húzósabb napok munkában, de ez meddig tolerálható?
2022. febr. 4. 17:55
1 2 3 4
 21/34 FoxtrotLidérc ***** válasza:

6: De gondolom, te közlöd, hogy ez a helyzet. :)))

Kérdező: Nekem 3-4 nap, ha nem beszéltünk meg semmit, akkor kuka.

2022. febr. 4. 20:12
 22/34 anonim ***** válasza:

Ott a pont, nálam dettó

2022. febr. 4. 20:16
 23/34 anonim ***** válasza:

Attól függ, miért nem ér rá. Ha csak azt mondja, hogy sokat dolgozott és fáradt, akkor 1-2 napnál tovább nem tudom elfogadni. Ha tudom, hogy olyan munkája, ahol határidőre kell leadni valamit és emiatt tényleg egész nap dolgozik, akkor az egészen más.

Nekem is volt olyan munkám, amikor csak pár órá mentem haza aludni és ez hetekig tartott. Ilyenkor a telefonomat is lenémítom.

De hasonló hajtás közepette ismerkedtem a későbbi barátnőmmel is. Nagyon fáradt voltam, de amint volt időm, találkoztunk.

2022. febr. 4. 20:18
 24/34 anonim ***** válasza:
33%

Nekem is van, hogy napokig-hetekig nem válaszolok senkinek, mert nem érzem sem a hajnali rohanás, sem a kései lefekvés idején, hogy megfelelő lenne rá a pillanat. Ha mindkét végén égeted a gyertyát, hihetetlen gyorsan el tudnak telni napok, hetek… és észre sem veszed. Valakinek egyszerűen csak megvannak a prioritások és a “random ismerősök” az n+1. helyen foglalnak helyet, mert ott a munka, tanulás, család, akár utazás, betegápolás, depresszió, betegség…

Mondjuk persze, az is lehet valódi oka szintén, hogy nem érdekled.

2022. febr. 4. 20:26
 25/34 anonim ***** válasza:
0%
Tudom nyálas, de #24-est miért pontozta le a sok debil?
2022. febr. 4. 23:34
 26/34 anonim ***** válasza:
33%
Én megértem, hogy lepontoztak. Az etikett azt adná, hogy amilyen gyorsan tud az ember, válaszoljon. Én is meglepődök rajta, amikor hetekig arra vár valaki, hogy visszaírjak neki. Már imádkozom érte, hogy ő kopjon le inkább és ne feszítsen a megfelelési kényszer, hogy nem tettem meg. :DD
2022. febr. 4. 23:37
 27/34 anonim ***** válasza:
72%
Rossz hírem van, feszíteni fog a megfelelési kényszer :D
2022. febr. 5. 00:06
 28/34 anonim ***** válasza:
52%
Régen én is azt mondtam, hogy arra van időd, amire akarod. Most azt kell mondjam, hogy lassan egy éve nagyon nem így megy. Nem is tudom mikor lesz vége, de én szeretném a legjobban, hogy véget érjen. Emiatt elég sok a súrlódás, de bevállalom, mert annyira megéri most dolgozni, hogyha bejön, amit csinálok, akkor lehet jövőre már egyáltalán nem kell és onnantól fogva azt csinálok, amit akarok. Nem hittem, hogy egyszer ilyen lehetőségem lesz és nem akarom elmulasztani.
2022. febr. 5. 08:07
 29/34 anonim ***** válasza:
47%

Ez esetben kivételesnek érzem magam☺️

2022. febr. 5. 13:59
 30/34 anonim ***** válasza:
48%

Jó hát Te még csak súrolod az őrült zaklató kategóriát.😆

Azért igyekszem viszonozni.😆

2022. febr. 5. 14:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!