Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig fogadható el a nagyon elfoglalt vagyok, sok a dolgom szöveg?
6: De gondolom, te közlöd, hogy ez a helyzet. :)))
Kérdező: Nekem 3-4 nap, ha nem beszéltünk meg semmit, akkor kuka.
Attól függ, miért nem ér rá. Ha csak azt mondja, hogy sokat dolgozott és fáradt, akkor 1-2 napnál tovább nem tudom elfogadni. Ha tudom, hogy olyan munkája, ahol határidőre kell leadni valamit és emiatt tényleg egész nap dolgozik, akkor az egészen más.
Nekem is volt olyan munkám, amikor csak pár órá mentem haza aludni és ez hetekig tartott. Ilyenkor a telefonomat is lenémítom.
De hasonló hajtás közepette ismerkedtem a későbbi barátnőmmel is. Nagyon fáradt voltam, de amint volt időm, találkoztunk.
Nekem is van, hogy napokig-hetekig nem válaszolok senkinek, mert nem érzem sem a hajnali rohanás, sem a kései lefekvés idején, hogy megfelelő lenne rá a pillanat. Ha mindkét végén égeted a gyertyát, hihetetlen gyorsan el tudnak telni napok, hetek… és észre sem veszed. Valakinek egyszerűen csak megvannak a prioritások és a “random ismerősök” az n+1. helyen foglalnak helyet, mert ott a munka, tanulás, család, akár utazás, betegápolás, depresszió, betegség…
Mondjuk persze, az is lehet valódi oka szintén, hogy nem érdekled.
Ez esetben kivételesnek érzem magam☺️
Jó hát Te még csak súrolod az őrült zaklató kategóriát.😆
Azért igyekszem viszonozni.😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!