Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz az olyan emberrel aki mindig túl elfoglalt egy párkapcsolathoz? L
1. Elmagányosodik.
2. Bepókhálósodik ami bepókhálósodhat/lesz 2 bazi nagy focilabda a lába között.
3. Kielégíti magát futókalandokkal.
Ezeket persze lehet kombinálni ízlés szerint.
#3assal értek egyet, kiegészítve azzal, hog esetleg becsúszhat egy-egy ideig-óràig tartó pàrkapcsolat. Hormonok, meg ilyesmi ugye.
Lehet tudni, hogy mi az elfoglaltsàg oka?
#5 elvileg a munka
Meg most szuletett KERESZT fia
Megszületett a keresztfia, micsoda indok, talán ő szülte? :D
A munka meg... Én elhiszem ha valaki sokat dolgozik, és meló után hulla fáradt, de azért kis szabadideje csak van, nem? Az első jól írta, mindenkinek arra van ideje, amire akarja... Randiztam párszor olyan pasikkal, akik mindig ezt használták kifogásnak, miért nem érnek rá, aztán csak kiderült mindig, hogy haverokkal/kollégákkal sörözni, bulizni mindig volt idő :D (na meg persze összejárogatni is lett volna idejük).
Ez egy vicc. Ha szeretsz valakit, akkor szakítasz rá időt. Olyan előfordul, hogy átmenetileg egy zűrös időszak van a melóban, amikor kevesebb a szabadidő, de a szerelmedet nem dobod el csak úgy. A keresztgyerek születése meg aztán tényleg hülye indok az elhanyagolásra. Nekem 3 keresztgyerekem van, de egyikőjük születése sem gyakorolt hatást a párommal való kapcsolatomra.
A kérdésben szereplő pasi kitalált egy csomó kifogást, hogy szakítson. Elég bénán sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!