Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 25 éves férfinek egy 20 éves lány/nő általában már túl fiatal komoly párkapcsolathoz?
Tapasztald meg, hogy mennyire illik hozzád! Ezt rajtad kívül nem tudhatja más.
A kérdés egy jó nagy általánosítás és h..lyeség is. Mivel, lehet, hogy valakire igaz, valakire nem!
A konkrét személyt pedig csak te ismered!
Tehát erre csak is te tudsz választ adni!
Jaj nekem, úgy tűnik egyeseknek túl sok a szabadidejük, és ezért foglalkoznak másokkal.
Figyelj Kérdező, a ti magánéletetek, azt csináltok, amit akartok, a többiek meg foglalkozzanak a saját életükkel, titeket pedig ne érdekeljen az ő véleményük!
Sok boldogságot Nektek! :)
16 évesen összejöttem egy sráccal aki 7 évvel volt nálam idősebb, együtt voltunk több mint 2 évig
utána kapcsolatban voltam egy 9 évvel idősebb férfival pár hónapig
most pedig egy 5 évvel idősebbel
a nálam fiatalabbakkal sosem jöttem ki, egyszerűen nem passzolunk egymáshoz, érettebbnek érzem magam, és modnják is sokan hogy érettebb vagyok a koromnál,
szerintem nálatok is simán fognak működni a dolgok, hajrá
19L
Szerintem ez egy teljesen természetes korkülönbség. Vagyis én meghalnék, ha a korombeliek között kéne nézelődnöm.
Nekem a velem egykorúak nem is tetszenek, olyan kis fiatalok. Testileg, lelkileg, és mentálisan is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!