Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt most komolyan megtette velem a csaj? Komolyan?
Létezik... Bár én azt a lehetőséget sem zárnám ki, hogy ez csak kifogás volt, hogy ne kelljen a szakítás valódi okát közölnie.
Szerintem ez a "nem akarok szűz lenni" dolog egyébként is ordenáré baromság. Az első szexuális együttlétnek még ha nagyobb is a jelentősége, mint az összes többinek, nem nagyságrendekkel. Vagyis, a szexuális életed minőségét nem az fogja meghatározni, hogy szűz vagy-e, hanem az, hogy milyen partnerrel, milyen gyakran és milyen minőségben szeretkezel.
20/F
Az ilyen lányoknak vissza kéne varrni a szűzhártyáját minden b*szás után! Ez mekkora egy g*ci dolog! Nem is hallottam még ilyenről, pfff, szégyen.
Hegyezz ki olyan formára egy krumplit, hogy nagyjából írni lehessen vele, menj el a házához, írd az ablakokra, hogy "MEGHALSZ!", és amikor kicsit is párás lesz az üveg, meg fog jelenni rajta ez a szöveg.
Hajrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!