Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig fogadható el a nagyon elfoglalt vagyok, sok a dolgom szöveg?
Figyelt kérdés
Hány napig tolerálható? Úgy értem vannak húzósabb napok munkában, de ez meddig tolerálható?2022. febr. 4. 17:55
12/34 A kérdező kommentje:
Napokig nem keres elfoglaltságra hivatkozva. Tudom elfoglalt, ezt nem kétlem. Azt is tudom finoman szólva munkamániás. 2-3 napig szoktam ezt tolerálni, de amikor a névnapomon nem köszöntött fel, viszont mást igen, nálam akkor telt be a pohár, de azt kaptam sajnálja hogy lemaradt a névnapi megszőnöntéssel.
2022. febr. 4. 18:20
13/34 anonim válasza:
Attól függ, mire kellene az idő. Többórás talira, vagy 10 perc beszélgetésre? Illetve arra, hogy mégis mit takar az, hogy az illető elfoglalt.
14/34 anonim válasza:
Épp most válaszoltál pont ebben a témában :D. Na hát az sztem gáz, ha valaki egy névnapi köszöntőt nem képes megírni meg 2 percet nem képes beszélni 1 nap kihagyás után... nemhogy több...
15/34 anonim válasza:
Ha már tolerálásról beszélsz, akkor nagyon elégedetlen lehetsz.
16/34 anonim válasza:
"sajnálja hogy lemaradt a névnapi megszőnöntéssel."
Ezt bárki írhatja vagy mondhatja, aki ismer. Mennyiben más vagy több ő bárki másnál?
17/34 A kérdező kommentje:
Védtem őt? Nem. Csak azt kétdeztem ti hány napog tolerálnátok azt hogy valaki elfoglalt.
2022. febr. 4. 18:34
18/34 anonim válasza:
Attól függ, miben. Tehát, ma az internet korában, amikor mindenkinek a kezében a telefon, én nem hiszem el, hogy valakinek nincs tíz perce rám egy nap. Kivéve nyilván egy többnapos erdei túrán vagy ilyesmi, ahol nincs net. Tehát, ha valaki annyit nem képes rám írni egy nap, hogy szia, élek, remélem, te is, meg hogy húzós napja lesz, nekem felejtős. Nyilván azt elfogadom 1-2-3 napig, ha csak ezt a tíz percet tudja rám szánni, van ilyen, de ennyire akkor is erőltesse meg magát.
20/34 A kérdező kommentje:
Én is a 18-as válaszoló véleményén vagyok. A 21. században már nem postagalambot használunk...
2022. febr. 4. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!