Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek eddig tartott az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek eddig tartott az érdeklődése vagy tényleg ennyire elfoglalt? Meddig vigyem a dolgot?

Figyelt kérdés
Nagyvonalakban úgy kezdődött az egész sztori, hogy külföldi nyaraláson jött fel hozzánk a szállásadónk unokája, hogy adjam oda a személyimet, hogy beregisztráljanak minket valami rendszerbe. 10 perc múlva hozta is vissza. Később azzal jött fel, hogy kellene a szállás pénz, de mondtam neki, hogy amelyik családtagnál van, elment programra, később jön. Mondta hogy nem téma, megadta a számát, hogy hivjam fel, vagy küldjék neki egy üzenetet, aztán jön a pénzért ma, vagy holnap, ha túl késő lenne, mert el kell mennie, későn jön ő is nagyon, nem akar zavarni. Fura volt, mert még napok voltak hátra a nyaralásból, és pont a közepén akart jönni a pénzért. Mondtam, hogy nem probléma ma sem, sokáig fent vagyunk. Aztán láttam hogy felirt valamit a cetlire még nevén és a számán kívül, rákérdeztem mi az, akkor mondta hogy ez egy nagyon szép eldugott hely, kevés turista ismeri, ha lenne kedvem, megmutatná valamelyik nap, míg itt vagyunk, csak ő is dolgozik, elég sz.r beosztásokban van. Mondtam neki, ha úgy jön ki a dolog, akkor tök jó lenne, csak mi is be vagyunk telve programmal. Végül kiderült, hogy nem is a srácnak kellett volna intéznie a szállással kapcsolatos dolgokat, nem szokott ilyeneket csinálni, ezeket a dolgokat a nagyszülei szokták intézni, utolsó éjszaka. Ahogy teltek a napok, sosem jött ki úgy, hogy lássuk egymást, de valami miatt nagyon megfogott. Végül hazaérve a nyaralásról írtam neki sms-t keseredettségemben, hogy bár nem találtam, mielőtt indultunk haza, köszönjük szépen a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat, csodás volt a szállás. Teltek az órák nem írt, teljesen lelombozódtam, végül láttam hogy felvett whatsappra, ott válaszolt, elkezdtünk beszélgetni. Csomó dolgot megtudtam róla... nem egy közösségi médiás ember, érett gondolkodású, sokat dolgozik, turista városban, kereskedelemben, tehát ott a pörgés mellett nincs ideje üzeneteket váltogatni. Ezenkívül besegít a családi apartmannál is, a nagyszülei koránál fogva, megcsinálja helyettük azokat a dolgokat, amiket ők már nem bírnának fizikailag. Nincs kb semmi ideje, 10 után szokott írni, de szerintem akkor is hulla fáradt már. Délelőtt beszélünk a legtöbbet, de néha elbizonytalanodom, hogyha sokáig nem válaszol, hogy mekkora bolond vagyok, lehet háta közepére nem kíván már, meg is írtam neki, hogy szóljon nyugodtan, ha zavarom, tökre megértem és akkor nem írok. Erre rögtön írt, hogy egyáltalán nem probléma, irjak nyugodtan, csak kb semmi ideje nincs neki. Annyira gáznak érzem, hogy alig ismerem, mégis tűkön ülve várom, hogy írjon. Mert amúgy iszonyat intelligens, nem sablon témákról beszélgetünk, csak néha úgy érzem nyűg vagyok mostmár neki. Meddig húzzam a dolgot? Mikor kellene úgy éreznem, hogy ideje hagynom? Úgy érzem minél tovább tartjuk a kapcsolatot, annál rosszabbul fog esni, ha abbahagyjuk a beszélgetést, de már most szenvedek attól, hogy ilyen keveset ír. Ti tartanátok továbbra is a kapcsolatot vele? Vagy már nem érdeklődik, csak udvarias és nem akar lekoptatni, vagy bunkón eltűnni? Felőröl.
2021. júl. 30. 00:28
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Èrdeklődik a srác , pozitív kicsengèsű

Ha összejönne fent tudnàtok tartani a kapcsolatot?

2021. júl. 30. 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!