Hány évesen kezdtetek bele a családfa kutatásba?
Az lenne a kérdésem, hogy kb. mikor kezdtétek el, mióta csináljátok, és hány évesek vagytok?
Én nagyapám hatására kezdtem el, már jó pár éve, sok segítséggel (a nagyszülők részéről) csinálom.
Azt vettem észre, hogy velem egyidősek nem nagyon csinálják, valószínűleg nem érdekli őket(?). Úgy érzem kilógok ezzel valamennyire közülük (ez szerintem nem feltétlenül baj).
Van akit már kamaszként érdekel ez?
16/f
Én sosem kutattam a családfát.
45/N
Nos, nekem erre nem volt nagyon "alkalmam" tekintve hogy addig ameddig vissza lehetett követni a családfánk, a nagypapám már megtette. Én érdekes dolognak találom amúgy, szívessen is nézegettem a családfánk, elolvastam amit egyes rokonaimról tudni lehetett
Tök jó ,hogy csinálod, és szerintem nem ze vagy az egyetlen kamasz akit érdekel a családfája.
17/L
Én így régi sztorikat szívesen hallgatok a családomról, de a kutatás iránti vágyam kiölte a rajztanárom, aki házinak adta, hogy ükszülőkig csináljuk meg. Nem csak az ágrajz kellett, hanem ki mikor született, hány gyereke lett stb. plusz bele kellett írni, ki miben halt meg. (szerintem ehhez a tanárnak semmi köze). Plusz temető tervrajz is kellett, ahol bejelölted a rokonaid sírját.Ezzel kiölte a lelkesedést. 21/l
De amúgy érdekes lehet, csináld nyugodtan, ki tudja, milyen érdekességekre bukkansz :)
Én 19 voltam amikor nekiálltam. Persze annyira nem mentem bele sajnos a dolgokba, de amit a mamikáim elmeséltez az alapján elég sokra mentem. :) .
Kiderült mennyi rokonom van a falun belül is, távoliak persze, akikről sosem gondoltam volna hogy közöm van hozzájuk.
Nehéz mert nagyon nagy családunk van, de nagyon érdekes.
Úgy tudom már visszavetette valaki a családunkat , de ez eltűnt. Remélem valaha megtalálom :)
Én 21 évesen kesztem kutatni mindig is érdekelt kik voltak az öseim szerintem jó dolog kutatni a családfát :)
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!