Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden férfi egy idióta, vagy csak én fogom ki őket?
Figyelt kérdés
2022. febr. 1. 07:32
2/20 anonim 

válasza:

Nőkhöz vagy mindenkihez szól a kérdés? Ha mindenkihez akkor te is tudod a választ. ;)
3/20 anonim 

válasza:

Te fogod ki őket. Én csomó normális pasit ismerek.
4/20 anonim 

válasza:

Nekem az összes csajom normális.
5/20 anonim 

válasza:

Rosszul választasz. Persze tudom,hogy sokminden később derül ki és egy szerencsejáték is egyben.
6/20 anonim 

válasza:

Szóba kellene állnod a normálisakkal is, de ők unalmasak számodra.
7/20 anonim 

válasza:

Hát ha folyton egy típust fogsz ki, lehet valami rossz mintát követsz, hogy ők számodra a vonzóak. Pl. van, aki mindig meg akarja menteni, javítani a másikat, és csupa depresszióst, függőt vagy hazudozót szed össze, van, aki valaki erőset keres, aki helyette dönt és folyton bántalmazókat kap, van, aki a művészlelkekért van oda, aztán szidja, hogy nem áll két lábbal a földön, vagy karrieristát, aztán az a baj, hogy nem jár haza... stb. Ez nem azt jelenti, hogy nem az ő hibájuk az, hogy milyenek, de valahogy te nem veszed észre, elnézed nekik vagy vonz valami. Erre kellene rágyere és tanulni belőle, hogy legközelebb kicsit tudatosabb legyél.
8/20 anonim 

válasza:

Minfegyiknek van vmi tikkje en igy mondanám inkább.
10/20 anonim 

válasza:

Szerintem te egy nagyon ügyes ember vagy, hogy sikerül mindet megtalálnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!