Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék a nő közelébe jutni ha egy másik férfi akadályoz? Most komolyan minden nőnek a bunkó alfa hímek jönnek be?
"ha egy kicsit flörtölősre veszem a figurát rögtön leszerel. Többször is próbáltam üzenetekben beszélgetést kezdeményezni és flörtölni de a nő ritkán válaszol."
Engedd el. Nem is értem, minek zaklatod ha nyilvánvalóan nem érdekled...
Pláne ne fogdosd. Mákod van hogy kedves, és türelmesen kezelte.
"de megfogtam a derekát "
Ne zaklass nőket a munkahelyen.
Mit nem lehet érteni azon, hogy valakit nem érdekelsz? Nem is tudom, hogy mersz fogdosni olyat aki még egy kis flörtbe sem megy bele.
Gyanítom kamu kérdés.
Úristen...
Többször közölte veled egyértelműen, hogy nem érdeklődik. Teljesen mindegy, hogy miért mondott nemet, nemet mondott és te továbbra is zaklatod. Remélem szól egy felettesének is kirúgat, mert amit te csinálsz az zaklatás és nincs rá mentség.
Szidhatod te a rezidenst, de semmi rosszat nem csinált, te vagy itt a problémás tényező.
A csaj egyértelműen nem akar tőled semmit, de túl udvarias/félénk hogy csak úgy a szemedbe mondja (az írás alapján hasonlítok rá, én se tudnálak határozottan leszerelni)
A pasi bejön neki, ha nem is romantikusan. Gondolom mesél rólad, hogy mennyire nyomulsz, azért rühell téged a csávó. Nem vetélytárs vagy, hanem a kedves ismerősének a "zaklatója" (még ha nem is olyan súlyos a dolog, attól ez még az)
Az ebédlőben is látta, hogy a csaj szorong (és nem mer elküldeni) azért lépett közbe, hogy kimentse.
Engedély nélkül nem fogdosunk senkit - a váll még csak-csak határeset, de a dereka?? Jujj.
A "XY rámírt, mennem kell" szövegnek az a célja, hogy megmeneküljön tőled. Nem akar senki semmit, kifogás, de attól még tartsd tiszteletben.
Ebben a helyzetben nem a másik pali manipulálja, eleve nem kér belőled a csaj, de te ezt nem fogod fel és/vagy leszarod.
Ijesztő vagy és irritáló, hagyd békén!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!