Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék a nő közelébe jutni ha egy másik férfi akadályoz? Most komolyan minden nőnek a bunkó alfa hímek jönnek be?
Hogy jön az orvosokhoz az autószerelés? 🤷♀️
Teljesen mindegy, kinek mi a foglalkozása. A nemet fel kéne fogni, és elfogadni.
Az egyik korábbi válaszoló kezdte el nyomatni, hogy az autószerelők jobbak az orvosoknál. :D
Már az elejen irtad hogy visszautasitott mikor meg a rezidens kollegajarol se irtal. Ergo nem a rezidens kollegaja akadalyoz hanem te akadalyozod a rezidens doktornot hogy a munkajaval foglalkozzon. Mivel o ott szakmailag van es nem ismerkedesbol tanult 5 evet az egyetemen magyaran nem ezert lett orvos hogy majd x ev utan love boxnak nezze a korhazat. Khm.
Ha te ezt nem érted, hogy szakmailag van ott akkor nalad komoly problemak vannak pedig azert a karbantartoi munka is komoly felelossegteljes munka. Inkabb ezen gondolkozz el.
Ordas nagy kamu, a kérdező csak provokálni akar.
De ettől még én is csak megerősíteni tudom, hogy létezik ez a pofátlan férfitípus.
35-ös épp gondolkodtam, hogy 5 vagy több év, de éppen massal foglalkoztam, így gugliba nem tudtam megnézni. Köszi az off-ot. :)
33-as vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!