Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék a nő közelébe jutni ha egy másik férfi akadályoz? Most komolyan minden nőnek a bunkó alfa hímek jönnek be?
Szerintem elég egyértelműen elutasított, csak nem vetted a lapot... (talán) eddig...
Másrészről mikor megfogtad a derekát, akkor nem bunkó volt a másik, hanem inkább védelmező szerepet töltött be. Én hálás lettem volna érte egy ilyen helyzetben.
Most állj le, engedd el ezt az egészet, mielőtt a átesel a ló másik oldalára.
"A nő mindenkivel kedves, mosolygós, viszont ha egy kicsit flörtölősre veszem a figurát rögtön leszerel."
Nyilvánvalóan, hiszen nem neked vagy másnak kedves. Ez szimplán a természetéből adódik és nem felhívás keringőre. Hagyd békén.
"Mikor megkérdeztem ennek mi az oka, a nő azt mondta, hogy dolgozik és ezer fontosabb dolga van mint írogatni mindenkivel."
Ez is teljesen korrekt állítás, hiszen most kell megmutatnia a tudását. A Te munkádat is figyelemmel végzed, de egy orvosnál életek is múlhatnak a dolgon.
Te nem vagy versenyben senkivel, már rég tudtodra adta ezt.
Had írjak egy példát.Ha te lennél a fiatal Brad Pitt, aki Angelina Jolieval dolgozik együtt és esélyed is lenne vele összejönnöd, akkor Kasszás Erzsit vagy menzás Icukát választanád? Abban a helyzetben te mit gondolnál, kivel vagy azonos szinten? És mit gondolnál, ha annak ellenére fogdosna és zaklatna menzás Ica, hogy a tudtára adtad, nem kell neked?
Igen, velem is fordult már elő ilyen. A pasi szintén nem értette a nemet. Eleinte üzeneteket írt. Eleinte reagáltam. Udvariasan elutasítottam a meghívásait. A végén az volt, hogy bezzeg a másikkal biztos elmennék. Utána már személyesen is zaklatott. Állandóan odajött, fogdosott volna. Többször is határozottan megkértem, ne tegye. Mintha a falnak beszéltem volna. Aztán egyszer nagyon rossz napom volt, és megint át akarta karolni a derekam. Elkezdtem vele kiabálni, hogy nem igaz nem érti meg, hogy ne nyúljon hozzám. Aztán neki állt feljebb, hogy ő csak a derekam fogta meg, nem a pi.nám... meg hogy mindenki előtt megszégyenítettem azzal, hogy kiabáltam vele.
A bunko paraszt itt te vagy kedves kerdezo,h a no egyertelmu udvarias elutasitasat nem fogod fel.
Alpari,ahogy zaklatod a not. Akar fel is jelenthet erte.
Nem jossz be neki. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!