Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék a nő közelébe jutni ha egy másik férfi akadályoz? Most komolyan minden nőnek a bunkó alfa hímek jönnek be?
Nekem egyetemen volt évfolyamtárs, sajnos nem igazán tudtam kikerülni. Hívogatott, odajött folyton, megpróbált ölelgetni. Szerencsére amikor összejöttem mással akkor kiborult, 1-2 alkalommal megjelent részegen óbégatni a házam előtt és elhordott minden utolsó szenny rbancnak (természetesen a fejébe vette, hogy az akkori pasim "bunkó alfahím"), utána letiltott mindenhol és lekopott végre...
Iszonyat milyen emberek vannak.
(Kérdező, nem Ákosnak hívnak véletlenül? :DDD)
Vagy Tamásnak?
Nekem is volt egy ilyen kollégám, aki ugyanezt csinálta velem. Mindig rajtam lógott volna, én meg próbáltam kerülni, ahol csak tudtam. Hiába mondtam, hogy nem szeretnék ismerkedni/beszélgetni/találkozni, mindig jött és egyre erőszakosabb lett. Egyszer rámarkolt a csuklómra, amikor el akartam menni, ezt pedig meglátta egy másik férfi kolléga, aki odajött kimenteni, mire Tamás kijelentette, hogy ne jöjjön ide, mert az övé vagyok, majd odacsapott a kollégának. Két nappal később kirúgták és sikerült távolságtartásit szereznem ellene.
"Ő rezidens te meg karbantartó vagy"
A modern orvoslas cca. szazvalahany evre tekint vissza, ami a Homo sapiens sapiens egyetemes tortenelmeben lepkefing. Azt azert meg kell emliteni, hogy a modern orvoslas egy Rockefeller nevu bacsihoz kotheto, nem tetszett neki, hogy a (kerdezohoz hasonlo) rabszolgai kihullanak a gyartosorrol.
Emiatt az orvosszakma kisse tul van hype-olva. Nagyon nagyra vannak magukkal, holott egy gepmuhelyben, ahol szazadmillimeteres illesztesek vannak, precizebb munka folyik.
Ha az automat orvoshoz vinnem, mert nyikorog a fek, lefujna WD-40-nel, hogy "akkor most mar nem nyikorog".
Tudorakos betegnek siman irjak evekig a Paxirasol-t, rohadtul nem erdekli oket, hogy mitol kohog.
37F incel
Orvosok és autószerelők között is vannak kóklerek. Ettől még a nagyrészük normális és lelkiismeretes.
Csak az autoszerelonek nem akkora diplomas taho arca van, mint az orvosnak.
Akad ez-az a Fekete-erdo Klinikan :)
37F incel
Párom autószerelő, ismerem a tág értelemben vett kollégáit, hidd el elég vegyes a felhozatal, simán vannak akik átbsznak ahol tudnak, és még szét is cseszik a kocsit.
Cserébe szintén a párom orvosoknak köszönheti, hogy tud járni a bénulása után is, és nem maradt örökre kerekesszékben.
Akárhogy próbálsz általánosítani, nem lesz igaz amit írsz. :)
“Emiatt az orvosszakma kisse tul van hype-olva. Nagyon nagyra vannak magukkal, holott egy gepmuhelyben, ahol szazadmillimeteres illesztesek vannak, precizebb munka folyik.”
Jó, akkor lehet a gépműhelyben jelentkezni, ha a vakbeledet akarod kioperáltatni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!