Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik azt a nők hogy minden férfi álma egy barátnő?
Nekem leginkább csak a rendszeres intim együttlét hiányzik, de az is pótolható maszturbációval.
MAga a párkapcsolat, a napi játszmák, hisztik, nagyon nem.
A nők ellenben azt képzelik hogy minden egyedülálló férfi legfőbb álma egy barátnő...
F/31
Helló
Szerintem sosem volt még senkid.
A baratnő támogat,segít,megért,motivál,gondoskodik. Én monden paromtol több és több lettem. Mindig barátsággal váltunk el. Egyszerüen nem egymast kerestük és kész. Van olyan akivel ma is baráti viszonyban vagyunk. Mert a párkapcsolatban nem működtünk.de barátnak fantasztikus.
Néha visszahúzzák az embert a földre,képes vagyok tulvállalni magam, ők meg realistábban látják a világot.
Talán adj le az igenyeidből kicsit, a szexet pedig a kapcsolat koronájaként tekintsd.
A külső megfog, a belső megtart a jó szex összeláncol.
Sírhatsz itt napokat,hogy csak szexre kell a nő,de ahoz teljesítened is kellene, mind küldő mind belső adottságokkal.
Azonban ,ha ikyeneket nyilatkozol nagyon valószinü,hogy még nőket sem ismersz...
Te csak ezzel nyugtatod magad. Amúgy meg mindennap itt siránkozol.
Senki sem hiszi hogy minden férfinak álma egy barátnő.
"A külső megfog, a belső megtart a jó szex összeláncol."
Te amúgy érted is amit írsz? Ez annyit jelent hogy a két embert gyakorlatilag csak a toszás tartja össze a leginkább..
Állati szint.
#8 Ezt maximum akkor gondolhatod így, ha nem volt konkrét szexuális élményed.
Csak mert az intim együttlét és a maszturbáció az olyan, mint egy maganrepülő és robogó. Mindkettővel haladsz és mindkettővel célbaérsz, de teljesen más élmény a kettő.
Szóval nem pótolható a maszturbációval, maximum csillapítod a feszültséget.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!