Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hiszik azt a nők hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik azt a nők hogy minden férfi álma egy barátnő?

Figyelt kérdés

Nekem leginkább csak a rendszeres intim együttlét hiányzik, de az is pótolható maszturbációval.

MAga a párkapcsolat, a napi játszmák, hisztik, nagyon nem.

A nők ellenben azt képzelik hogy minden egyedülálló férfi legfőbb álma egy barátnő...

F/31

2022. jan. 10. 11:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
96%
Miért hiszik a férfiak, hogy a nők azt hiszik, amit fent írsz?
2022. jan. 10. 11:56
 12/20 anonim ***** válasza:
90%
#5 ez azt jelenti hogy hiába néz ki valaki jól és van egy szuper személyisége, ha nem jó az ágyban, nem passzolnak össze akkor ideig óráig együtt lesznek, de úgyis hiányérzete lesz az embernek emiatt, szakítás lesz a vége mert a szex nagyon fontos egy kapcsolatban.
2022. jan. 10. 11:57
 13/20 anonim ***** válasza:
6%

"A baratnő támogat,segít,megért,motivál,gondoskodik."

Sőt ha kell bankot is rabol, ha pénz kell, mi? Na hagyjuk már ezt a süketelést! 🤣🤣-de legalább röhögtem egy jót.

2022. jan. 10. 12:00
 14/20 anonim ***** válasza:
97%
Nem a szex fontos, hanem hogy egyezzenek a szexuális igények.
2022. jan. 10. 12:04
 15/20 anonim ***** válasza:
76%
Nem hiszik azt
2022. jan. 10. 12:40
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap még eljegyzési gyűrűt kerestél.
2022. jan. 10. 14:20
 17/20 anonim ***** válasza:
Figyelj, komolyan nem értem, ahelyett hogy itt durcizol nap mint nap, hogy nem kellesz a nőknek, miért nem mész el inkább egy jót prostizni? Hidd el, sokkal jobban járnál vele te is.
2022. jan. 10. 15:23
 18/20 anonim ***** válasza:
94%

"Nekem leginkább csak a rendszeres intim együttlét hiányzik, de az is pótolható maszturbációval." - Ilyet az gondol, aki nem tudja milyen az intim együttlét egy másik személlyel. Nagyon nem olyan, mint a maszturbáció.

"MAga a párkapcsolat, a napi játszmák, hisztik, nagyon nem." - Ezt is olyan gondolja, aki nem tud egy értelmes kapcsolatot kialakítani.

Mi ez a semmi tapasztalattal való észosztás? Mintha egy vak ember akarná bizonygatni, hogy hallani a tájat simán pótolja a látványát.

Az meg, hogy ezek után lehúzod a női nemet meg maga a szánalom.

2022. jan. 10. 16:24
 19/20 anonim ***** válasza:
18! Kinek milyen az az együttlét! Én sokkal jobban szeretem a maszturbálást. Nem kell stresszelni, nem kell megfelelni, csak élvezni ezt ha mással csinálod sosem kapod meg.
2022. jan. 10. 16:55
 20/20 anonim ***** válasza:
94%

Értem! Tehát a dugásra kene a nő, de azon a bizonyos asztalon semmi sincs....természetesen, ingyen szeretnéd dugni a nőket, közben jól nem nézel ki, egzisztenciád nincs, egy csóró lúzer vagy, aki szerint a nők csak házicselédek. 2 héttel ezelőtt meg még gyereket akartál havi rongyos 170 ezer ft.ra

👏👏👏

2022. jan. 10. 16:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!