Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik azt a nők hogy minden férfi álma egy barátnő?
Nekem leginkább csak a rendszeres intim együttlét hiányzik, de az is pótolható maszturbációval.
MAga a párkapcsolat, a napi játszmák, hisztik, nagyon nem.
A nők ellenben azt képzelik hogy minden egyedülálló férfi legfőbb álma egy barátnő...
F/31
"A baratnő támogat,segít,megért,motivál,gondoskodik."
Sőt ha kell bankot is rabol, ha pénz kell, mi? Na hagyjuk már ezt a süketelést! 🤣🤣-de legalább röhögtem egy jót.
"Nekem leginkább csak a rendszeres intim együttlét hiányzik, de az is pótolható maszturbációval." - Ilyet az gondol, aki nem tudja milyen az intim együttlét egy másik személlyel. Nagyon nem olyan, mint a maszturbáció.
"MAga a párkapcsolat, a napi játszmák, hisztik, nagyon nem." - Ezt is olyan gondolja, aki nem tud egy értelmes kapcsolatot kialakítani.
Mi ez a semmi tapasztalattal való észosztás? Mintha egy vak ember akarná bizonygatni, hogy hallani a tájat simán pótolja a látványát.
Az meg, hogy ezek után lehúzod a női nemet meg maga a szánalom.
Értem! Tehát a dugásra kene a nő, de azon a bizonyos asztalon semmi sincs....természetesen, ingyen szeretnéd dugni a nőket, közben jól nem nézel ki, egzisztenciád nincs, egy csóró lúzer vagy, aki szerint a nők csak házicselédek. 2 héttel ezelőtt meg még gyereket akartál havi rongyos 170 ezer ft.ra
👏👏👏
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!