Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen emberi karakterek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen emberi karakterek?

Figyelt kérdés
Hogy érzitek, szerintetek ebben a gyk-s kategóriában vannak olyan személyek, akiket már felismertek a kérdései-válaszaik alapján? Most nem arra gondolok hogy incelek neg feministák, hanem személyesen behatárolható egyének. Persze a nevüket nem tudni, de felismerhetőek a sztorijukkal, válaszukkal? Ha lenne egy gyk-s buli ahol személyesen kellene megjelenni, kíváncsiak lennétek rájuk? Már ha vannak ilyenek természetesen. Én csak ezt a Balázs nevet látom sok helyen, meg anxious valakit, de szerintem nem jól írtam a nevét. Bár ő hendikeppes, mert neki látszódik a neve a kommentjeinél.

2022. jan. 31. 18:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
64%

Én régről turcsit bírtam. Sajnáltam, mikor eltűnt.

Nagyjából 7.es, 8.os korom óta itt vagyok, sokan megfordultak ezalatt a cirka 12 év alatt. De, van egy-két emlékezetes figura.

2022. jan. 31. 19:12
 12/19 anonim ***** válasza:
23%

Élőben mindenki visszafogná magát. Jómagam is Zoomon elküldöm az összes indiai inkompetens munkatársam a picsába, de akárhányszor voltam kinn náluk mindig cukimuki tündibündi mód ráztam én is a buksim, mint ők, egyszer poén kedvéért még bajszot is növesztettem egy "kongresszusra":

[link]

Egyébként én volnék az az ún. "sztár IT architect pasi", nagyon rendes tőled, hogy így "promótálsz", még ha innen nem is tudom eldönteni ez most szarkazmus volt-e vagy valóban jó úton haladok a csillogás felé :). De inkább az előbbi. Attól még reklám az reklám úgyhogy innen repül a hypothetical high five.

2022. jan. 31. 19:14
 13/19 anonim ***** válasza:

10es.

Berakod egy ilyen kérdésedet?

2022. jan. 31. 19:53
 14/19 anonim ***** válasza:
2022. jan. 31. 20:30
 15/19 anonim ***** válasza:
93%

#14 fú de kamu az a kérdésed. Tudod mikor van neked gyereked. Akkor tudnád hogy törvény tiltja hogy egyedül hagyják ennyi idősen, és nem találnál ki ilyen buta történetet, az erkölcsös férfiról aki meg akarná pofozni a hanyag anyát.

Szánalom. Kiadtam magadból a nőgyűlöletedet, és a nők felett érzett erkölcsi fölényedet, ennyi a történet.

2022. jan. 31. 20:36
 16/19 anonim ***** válasza:
13%

Nem érdekel az ítéleted 14es, nem vagy te senki és semmi nekem.

Az igazság viszont sajnos ez amit leírtam.

Az alapvető erkölcsi minimumot pedig nem nevezném erkölcsi fölénynek.

2022. jan. 31. 20:44
 17/19 anonim ***** válasza:
5%
En is elolvastam a kérdésed, sztorid, ha tényleg így történt minden szóról-szóra, akkor hatalmas pacsi!😊
2022. jan. 31. 20:48
 18/19 anonim ***** válasza:
50%

Van pár akit felismerek. Persze most a név nélkülieket mondom. Nevesítetteket könnyű :)

Van a 18-19 éves kiscsaj, aki teljesen bele van habarodva a tanárjába. Folyton írogatja ki már évek óta a kérdéseit, hogy most erről most arról nézte őt a folyosón egymással szemben menve. Szegény szerintem már teljesen belekattant.

Van kit már említettek, a srác, aki mindig a lusta barátnőjét szidja.

Van egy férfi akinek többször felismerem a válaszát. Stílus, téma alapján-bár itt kicsit csalok, mert már privát beszélgetésből "ismerem".

És van a frigid feleségű férfi. Kérdései, válaszai alapján is sokszor felismerem. Rá kíváncsi lennék milyen is lehet. Külsőre, valódi természetre. Őt sokan hibbantnak nézik itt, de valamiért engem megfogott mint ember.

2022. jan. 31. 21:01
 19/19 anonim ***** válasza:
Miss D kosár ❤️
2022. jan. 31. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!